Photo Diary #1: Vakantie, bloggen en pizza!

Photo Diary 5

Aan mijn statistieken te zien, vinden jullie de persoonlijke artikels leuk om te lezen! Vanaf nu zal er elke week op maandag een Photo Diary verschijnen. Elke dag maak ik 2 foto’s van wat mij bezig houdt en dit deel ik in dit artikel. Ik ben benieuwd wat jullie van dit concept vinden! 

Maandag

Photo Diary

Maandag stond in het teken van YouTube! Ik filmde 2 video’s: een shoplog en een mededeling video. Daarna kon ik aan de slag met het bewerken van de video’s. Ik bewerk trouwens met Final Cut Pro, een super fijn programma! Het filmen en editten van video’s heeft mij een hele dag bezig gehouden. ’s Avonds keek ik nog naar De Mol!

Dinsdag

Photo Diary

Dinsdag besloot ik om een planning te maken en om enkele artikels te schrijven. Zo heb ik wat meer rust  tijdens de eerste week les. Om een goede planning te maken, maak ik gebruik van de Desk Planner en agenda van HEMA. Ik heb in totaal 3 blogposts geschreven! Ook maakte ik enkele foto’s voor Instagram zodat ik deze binnenkort kan plaatsen!

Woensdag

Photo Diary

Woensdag maakte ik héél véél productfoto’s, zo kan ik aan de slag met het schrijven van verschillende artikels. ’s Avonds was het de eerste aflevering van Pink Ambition. Dit programma volgt excentrieke en/of rijke vrouwen. Een aantal daarvan zijn bloggers. Ik had hoge verwachtingen, maar ik vond het programma helaas wat tegenvallen.

Donderdag

Photo Diary

Donderdag had ik genoeg van de rommel op mijn kamer en besloot ik mijn make-up te organiseren zodat deze niet meer rondslingert. Ook ruimde ik mijn nagellak stash op en hiervan komt binnenkort een video! Verder bereikte ik de 532 volgers op bloglovin, super bedankt!

Vrijdag

Photo Diary

Oeps op vrijdag heb ik maar 1 foto! Voor de wekelijkse verslagjes moest ik nog een naam bedenken en ik vroeg jullie hulp op Twitter. Ik had enkele ideetjes (niet super origineel, maar oké) en jullie vonden Photo Diary het leukst en deze naam is het geworden.

Zaterdag

Photo Diary

Zaterdag had ik niets gepland, dus dit werd een lui dagje. Om toch wat productief te zijn, maakte ik foto’s van make-up producten zodat ik hierover binnenkort een artikel kan schrijven. Verder keek ik series en deed ik niet veel. ’s Avonds besloten we pizza’s te maken in een pizza oven! Super lekker, maar na 3 mini pizza’s zat ik echt vol!

Zondag

Photo Diary

Laatste dag vakantie :(. Ik lakte mijn nagels voor de verandering nog eens. De laatste keer dat ik nagellak droeg kan ik mij niet meer herinneren! Ik koos voor een bordeaux kleurtje van Yves Rocher! Zondag vertrok ik richting Leuven naar mijn kot. Het is bijna 2 maand geleden dat ik nog op mijn kot was en ik moest dus veel meesleuren. Mijn koffer zat echt bomvol kleding en spullen!

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

14 reacties

  1. Oh, wat jammer dat Pink Ambition tegenviel, ik ken het niet maar het klonk wel leuk. Ik weet misschien nog wel een andere leuke serie: Younger. Ik zag hem gisteren op TLC en het is misschien ook wel leuk voor jou haha!

  2. Van Pink ambition krijg ik de kriebels…. Vind het enorm jammer dat bloggers in zo’n negatief daglicht geplaatst worden. Ik kreeg zelfs berichtjes van mensen die vroegen of ik ook alles krijg dat ik heb en of alle bloggers zo arrogant zijn. Die nagellak van Yves Rocher is super mooi!

  3. Heb je nu deze week geen vakantie misschien? Ik heb ook gekeken naar Pink ambition, maar ik vond het ook niet zo super eerlijk gezegd, ik had er ook meer van verwacht. Maar ergens ben ik wel trots dat er Belgische bloggers tussenzitten die het best ver hebben geschopt! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *