Photo Diary #6: enkele dagen aan zee!

In mijn Photo Diary lees je wat ik vorige week deed!

Maandag 15/08

Untitled-2

Van zondag tot woensdag waren mijn familie en ik enkele dagen aan de zee. Elk jaar op 15 augustus vinden de garnaalfeesten plaats en dit betekent dat er een hele dag door activiteiten zijn in het dorp waar we verbleven. We bezochten de rommelmarkt en de avondmarkt, aten lekkere dingen tussendoor, ontspanden even op het stand en ’s avonds was het vuurwerk!

Dinsdag 16/08

Het was heel lang geleden dat we Middelkerke bezochten en daarom gingen we met de tram deze stad bezoeken. Op de dijk at ik lekkere balletjes in tomatensaus (lievelingseten!), mijn broer fishsticks en mijn ouders mosselen. We sloten af met een lekker dessert! Nadien wandelden we over de dijk richting Westende.

Woensdag 17/08

Op mijn YouTube kanaal vind je nu een zomer ochtend routine! Ik toon je mijn favoriete skin care producten, mijn lievelings ontbijt en hoe ik graag ontspan in de zomer! Vergeet zeker niet te abonneren ! Link in bio! #donutfloat #donut #donuts #float #friends #fun #party #youtube #morningroutine #ochtendroutine #vlogger #belgianvlogger #belgianbloggers #zovijf #soflair #vlaamseyoutuber

Woensdag was het super goed weer en rond de middag vertrokken we naar huis zodat we nog in de zwemvijver konden zwemmen. In de avond ging ik naar Mediamarkt omdat de batterij van mijn macbook (nog geen 2 jaar oud!) onderhoud nodig heeft. Helaas duurt het repareren bij Mediamarkt veel te lang, dus daarom moet ik opzoek gaan naar een andere oplossing. Heeft iemand van jullie dit ook al voorgehad en waar hebben jullie het laten repareren?

Donderdag 18/08

back to school lookbook

Donderdag was een zeer productieve dag! Ik filmde een lookbook en bewerkte deze meteen. Ondertussen staat deze video al online! Hiermee ben ik vrijwel een hele namiddag en avond bezig geweest, maar het resultaat mag er zijn! Ik vond dit zo leuk om te doen en om eens op een andere manier te bewerken. Ik heb de smaak zeker te pakken en als jullie vaker lookbooks willen zien, let me know!

Vrijdag 19/08

Ik werkte mijn mailbox (gedeeltelijk) bij en filmde op vrijdag een primark shoplog. Deze video komt er binnenkort aan! Ook pakte ik mijn koffer in want ik vertrok voor 2 daagjes naar zee!

Zaterdag 20/08

photo diary-2

photo diary-3

Zaterdag vond er in Bredene een Thaise markt plaats. Samen met mijn mama at ik lekkere loempia’s, rijst, noedels,… Ook kochten we leuke plantjes en lieten we ons masseren. Nadien aten we een ijsje en keerden we terug naar het appartement. ’s Avonds aten we nog lekkere frietjes en daarna keerden we terug naar huis.

Zondag 21/08

photo diary

Gisteren bakte ik heel veel koekjes. Dit zijn echt mijn favoriete koekjes ooit en hiervan kan ik blijven eten! Verder beantwoordde ik nog enkele mailtjes en schreef ik nog enkele artikels voor mijn blog. ’s Avonds keek ik nog enkele afleveringen van Finding Carter. Deze serie werd aangeraden door enkele vriendinnen en ik ben er echt weg van!

Hoe was jouw week en moet ik vaker een Photo Diary maken? 

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *