Photo Diary #5: YouTuber sleepover, wellness, BIG,…

Vorige week had ik een heel leuke en drukke week! Benieuwd naar wat ik allemaal deed? Kijk dan zeker verder!

Maandag 01/08

Photo Diary

Ik bracht maandag door in Wu Wei. Dit is een wellness en ik ontspande hier helemaal. Ook genoot ik van een rugbehandeling en dit was zalig! Het volledige verslag van de wellness Wu Wei vind je terug op mijn blog.

Dinsdag 02/08

Photo Diary

Naast bloggen en video’s monteren deed ik dinsdag niet zo veel. Wel moet ik zeggen dat het een productieve blogdag was. Ik schreef enkele artikels vooruit en ondertussen at ik enkele stukjes meloen. Op de foto rechts zie je een sneak peak van mijn laatst gekochte make-up producten! Hierover binnenkort meer!

Woensdag 03/08

Photo Diary

Woensdag stond ik vroeg op om naar Leuven te gaan. Ik moest namelijk mijn kot leegmaken en verhuizen. Nadat alles in mijn nieuwe kamer geplaatst werd, moest mijn kamer nog gekuist worden. Gelukkig hielp mijn mama hiermee. Als je het volledige verhuisproces wil zien, kan je eens een kijkje nemen op mijn YouTube-kanaal. Daar staat een vlog online van deze dag. In september komen er nog meer kot vlogs, dus stay tuned! ’s Avonds skypete ik met enkele Youtube vriendinnen (Eline, Ellen & Stefania). Het was echt een gezellige avond en het is zo leuk dat ik mensen leer kennen dankzij Youtube!

Donderdag 04/08

photo diary

Links zie je enkele productjes die ik donderdag gebruikte. Hiervan komt binnenkort een artikel online! ’s Avonds ging ik naar Stefania om daar enkele dagen te logeren samen met Eline, Ellen en Romina. We bezochten de kermis en hadden een leuke avond!

Vrijdag 05/08

photo diary 2Omdat het donderdag laat geworden was, bleven we lang in ons bed liggen. We zaten tot 14u in onze pyjama en daarna besloten we om ons klaar te maken. Verder aten we allerlei hapjes en ’s avonds aten we zelfgemaakte macaroni. Heel erg lekker! Om 21u besloten we voor het eerst te livestreamen. Het was heel gezellig om met enkele van jullie te praten!

Zaterdag 06/08

big

Zaterdag was het BIG! Een event van enkele Belgische Youtubers in Bobbejaanland. Het was heel lang geleden dat ik nog eens een pretpark bezocht, maar het was tof! Ik heb deze dag ook gefilmd, maar twijfel nog om deze online te zetten. We hebben uiteindelijk minder attracties gedaan dan verwacht, omdat het heel druk was. Het event kan je trouwens een beetje vergelijken met Dutch Youtube Gathering, maar dan kleiner en in een pretpark!

Zondag 07/08

photo diary 4

Zondag krulde ik mijn haren met een action stijl- en krultang. Het resultaat vond ik wel leuk geworden! Verder vond ik deze foto terug van Riz! Super schattig! Het was dus echt een ontspannend dagje en dat had ik wel nodig na enkele drukke en vermoeiende dagen!

Hoe was jouw week? 

Liefs, Ellen

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *