Photo Diary #4: Pizza, studeren en ziek

Photo Diary

Een nieuwe week, een nieuwe Photo Diary! Ik laat je door middel van foto’s zien wat ik vorige week deed. Kijk je mee?

Maandag

Photo Diary

Ik had maandag les tot 15u30 en daarna ging ik naar winkel om alle ingrediënten te kopen voor een receptje dat ik wou uittesten. Nadat ik vorige week niet zo gezond gegeten had, wou ik het deze keer beter doen. Voor het recept kocht ik veel groenten (rode en groene paprika, courgette en worstel) en dit bakte ik in een pan. Daarna voegde ik wat tomatensaus toe en maakte ik couscous klaar. Een makkelijk receptje, maar ontzettend lekker! Ik had genoeg voor 2 dagen, dus hoefde ik de volgende dag dit alleen maar op te warmen.

Dinsdag

Photo Diary

Ik had ’s ochtends geen zin om boterhammen te maken, dus nam ik cornflakes mee voor onderweg. Dit at ik in de trein op. Verder studeerde ik deze dag. Dit was dus niet zo’n heel bijzondere dag.

Woensdag

Photo Diary

Na de les studeerde ik Frans en ging ik aan de slag voor een taak dat vrijdag ingediend moest worden. ’s Avonds ging ik mee naar de dokter met een vriendin. Ze wou niet alleen gaan, dus ging ik gezellig mee. Daarna at ik en studeerde ik nog.

Donderdag

Photo Diary

Ik heb echt een hekel aan mijn printer en we hebben constant ruzie. Deze keer besloot mijn printer om roze af te drukken. Mijn inkt en papier gaat snel op nu ik dagelijks iets moet printen voor school. In de namiddag studeerde ik in de bib met enkele vriendinnen en na de bib hadden we geen zin om te koken, dus bestelden we pizza. Jammie!

Vrijdag

Photo Diary

Vrijdag neem ik altijd mijn koffer mee naar de les, zodat ik na de les meteen naar huis kan. Hier wachtte ik op de trein. Toen ik thuis kwam trof ik dit pakketje aan. Ik bestelde afgelopen week Polaprints en deze zijn toegekomen. Hierover morgen meer :).

Zaterdag

Afgelopen week was het super druk. Elke dag studeerde ik tot 22u. Ook zijn er binnenkort enkele deadlines die ik moet halen en dat levert behoorlijk wat stress op. Op zaterdag werkte ik een hele dag aan een groepswerk en ’s avonds voelde ik mij zieker zieker worden. Ik ging vroeg slapen.

Zondag

Ook zondag werkte ik een hele dag aan een groepswerk. In de namiddag vertrok ik met mijn ouders en broer richting Gent want we vierden de verjaardag van mijn nicht met taart chocolademousse, tiramisu en koekjes. Lekker! Eenmaal thuis waren er bijna geen treinen meer richting Leuven, dus brachten mijn ouders mij naar daar. Drukke dag dus!

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

5 reacties

  1. Is dat honey pops op dinsdag? Zo ja; héérlijk is dat, zeg! Haha. Mijn week was ook erg druk, ik heb de hele week psychologie gestudeerd en vooruit zitten werken met mijn blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *