Follow:
Lifestyle

Photo Diary #2: Filmen met Eline en Studentenwelkom Leuven

PicMonkey Collage

Vorige week kwam de eerste Photo Diary online en daar kwamen heel leuke reacties op! Super bedankt! Ook vorige week heb ik elke dag foto’s gemaakt en deze zien jullie terug in dit artikel. De lessen begonnen weer en ik moet flink aan de slag voor school. Kijk je mee naar wat ik deed vorige week?

Maandag

Photo Diary

Afgelopen maandag was het best een drukke dag. In de voormiddag begon ik (na een weekje vakantie) terug met de les. Ik had die dag wiskunde en gegevensbeheer. Na deze lessen vertrok ik naar mijn kot en maakte ik dit leuke hoekje in mijn kast. Ik heb mijn parfum, nagellak en juwelen samen gezet en het ziet er best leuk uit! Verder haalde ik nog even boodschappen bij de Lidl en kocht ik onder andere deze witte chocolade met hazelnoten. Ik wou eigenlijk de witte chocolade met rijst, maar nam de verkeerde mee. Van 16u30 tot 21u werkte ik in de C&A en nadien viel ik als een blok in slaap.

Dinsdag

Photo Diary

Dit semester probeer ik een goede student te zijn en probeer ik mijn vakken bij te houden. Daarom heb ik dinsdag enkele uurtjes gestudeerd. Ook droeg ik voor het eerst mijn MAC lipstick in de kleur Mehr naar school en ik kreeg hier aardig wat complimentjes over!

Woensdag

Photo Diary

In de ochtend had ik 4 uurtjes les en daarna ging ik even naar huis om mijn rijbewijs te halen in het gemeentehuis. Ook bakte ik super lekkere wafels in de vorm van een konijn, olifant en giraf! In totaal ben ik toch zo’n 2 uur bezig geweest met het bakken van deze diertjes. Verder bestelde ik softboxen. Dit is iets dat ik al jaren wil, maar nooit kocht en ik vond dat het wel eens tijd was om te investeren hierin. Over twee weken komen deze toe en ik kan niet wachten om hiermee te fotograferen en te filmen!

Donderdag

PicMonkey Collageg

Normaal kom ik altijd net op tijd (of iets te laat) aan in de les, maar deze keer waren de treinen op tijd! Er was nog niet veel volk aanwezig in de les toen ik aankwam! ’s Avonds werd er op de Oude markt in Leuven de Studentenwelkom georganiseerd. Het was koud, maar leuk en rond 23 uur was het afgelopen en ging ik daarna naar mijn kot. De rechter foto is een foto van Mathias Roelants, meer werk vind je op zijn Facebookpagina.

Vrijdag

Photo Diary 6

Vrijdag bracht ik bijna de hele dag door in het ziekenhuis met mijn kotgenote. Van wachten word je heel moe en toen ik thuis kwam keek ik een aflevering van De Mol. Doordeweeks heb ik geen televisie en daarom neemt mijn mama alle programma’s op die ik wil kijken. Wanneer ik dan thuis kom, kan ik dan toch nog naar De Mol en andere programma’s kijken.

Zaterdag

Photo Diary 7

Zaterdag bleef ik een hele voormiddag in bed liggen en deed ik niet veel. Ik had hier echt behoefte aan. In de namiddag en avond stonden er leuke dingen op het programma. Samen met LIKEline nam ik 2 video’s op en deze komen binnenkort online! ’s Avonds had ik een gezellige avond met vriendinnen en aten we heel veel bitterballen en kipnuggets. Dit is echt onze favoriete snack.

Zondag

9PicMonkey Collage

Ook zondag deed ik niet veel in de voormiddag. Ik was best moe en bleef in bed liggen. Verder maakte ik een samenvatting van gegevensbeheer en waste ik mijn kwasten. In de avond vertrok ik richting Leuven naar mijn kot.

Hoe was jouw week?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

7 Comments

 • Reply Rachel Kromdijk

  wat tof dat je softboxen hebt gekocht ze zien er goed uit, ik heb er ook twee en een ringlamp! krijg je geen spijt van liefs

  15 februari 2016 at 12:09 pm
 • Reply Maaike

  Wat tof inderdaad dat je softboxen hebt gekocht! Daar wil ik in de toekomst ook nog in investeren, maar eerst moet ik maar eens een goede camera gaan kopen haha

  15 februari 2016 at 5:38 pm
 • Reply Britt • Annebrittures

  Hoe gezellig en knus is dat hoekje wel niet in je kast, hihi. Hoe tof trouwens die dierenvormpjes en ik ben benieuwd wat voor effect die softboxen hebben eigenlijk op je video’s!

  15 februari 2016 at 8:11 pm
 • Reply beautifulday4makeup

  Laat je mij weten wat je van de softboxen vind? Ik ben hun aankoop al een hele tijd aan het uitstellen…

  19 februari 2016 at 3:09 pm
  • Reply Ellen

   Ik ontvang ze binnenkort en dan schrijf ik er een review over 🙂 Ik hou je zeker op de hoogte!

   19 februari 2016 at 3:58 pm
 • Reply Michelle

  Wat een ontzettend leuk wafelijzer heb je, is eens wat anders dan de originele vierkante wafels ? wat een leuke week heb je achter de rug en wat toevallig dat je ook in Leuven studeert ? fijn weekend!

  20 februari 2016 at 10:35 am
 • Reply Mellanie

  Leuk overzicht! Gaaf van die Softboxen, ik twijfel om ze ook te kopen…

  20 februari 2016 at 11:55 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.