Persoonlijke update / Yoga, blog

Wow, ik was even aan het scrollen door de artikelen op mijn blog en het viel mij op dat ik al maanden geen persoonlijke update heb geschreven. Erg eigenlijk, want ik probeer een persoonlijke touch te geven aan mijn blog en dit is niet iets wat tegenwoordig lukt. Ik werk eraan, beloofd!

Ik ben nooit echt een sporttype geweest. Zweten is voor mij echt de horror. Bovendien ben ik zo onlenig als iets. Door de examens van januari ben ik een kilootje of twee bijgekomen. Om deze kilo’s weg te krijgen, ben ik begonnen aan de ‘30 Days Of Yoga‘. Ik las op een blog hierover een artikel en ik werd gemotiveerd om mee te doen. Elke dag 30 minuutjes tijd maken voor yoga moet wel lukken. Over een maand geef ik een update hoe deze challenge mij beviel!

Al een hele tijd heb ik meer dan 350 bloglovin’ volgers gehaald. Ontzettend bedankt! Op dit moment blog ik 5x per week en dit vind ik voldoende. Ik probeer volgend schema te hanteren:

Dinsdag: Budget Tuesday
Woensdag: Filmpje
Donderdag: Beauty / Fashion / Lifestyle
Zaterdag: Beauty
Zondag: Lifestyle

Nu weten jullie dus op welke dag ik wat upload. Op maandag verschijnt het filmpje trouwens op Youtube. Wil je als eerste op de hoogte zijn van mijn filmpjes, abonneer alvast! Met mijn Youtube kanaal gaat het trouwens super! Ik heb al 45 abonnees en dat vind ik al een behoorlijk aantal!

Bedankt om dit te lezen <3!

Liefs, Ellen

13 reacties

  1. Wat een goed schema! Hier had ik nog nooit aan gedacht, maar sinds afgelopen week publiceer ik niets meer in het weekend. Het bevalt me prima zo. Jij verdeelt je vrije weekend over maandag en vrijdag, leuk!

  2. Ik doe drie a vier keer per week yoga en ik vind dat super! Het is een echte work-out, maar je loopt er geen uur van te zweten en te hijgen.

  3. Ik ben heel erg benieuwd naar wat je van de Yoga challenge vind! Ik vind je schema erg goed, vooral de budget tuesday blijf ik een topper vinden! 45 abonnees is al een heus aantal wow!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *