Persoonlijke update: Macbook, nieuwe lens, verjaardagMijn vorige persoonlijke update is al van een tijdje geleden, daarom besloot ik om weer even mijn gedachten te noteren in een artikel. De afgelopen tijd was het een ontzettend drukke periode voor mij.  Zo moesten er veel opdrachten uitgevoerd worden voor mijn opleiding (handelswetenschappen) en waren er proefexamens. Gelukkig waren er deze maand ook enkele leuke momenten. Hierover later meer.
School
Zoals ik in de inleiding al vermelde, heb ik het ontzettend druk met school. Ik heb nog 3 weken les en daarna 3 weken ‘blok’. Na deze blokperiode zijn het examens. Ik moet dus leren tijdens de kerstvakantie en hieraan ga ik erg moeten wennen. Vorig jaar had ik tijdens deze periode vrijaf en kon ik genieten van twee weken vakantie, nu zal ik mij voornamelijk bezighouden met studeren. Ook moeten er nog een aantal grote opdrachten af voor de blok, dus er staat mij nog een drukke periode te wachten. Omdat ik in het eerste jaar aan de universiteit zit, waren er van enkele vakken voorexamens. Deze tellen mee op 5 van de 20 punten van in januari. Voor accounting behaalde ik een 3,75 op 5 en voor wiskunde een 4,25 op 5. De kans dat ik nu buis, is iets kleiner :D.
Macbook en nieuwe lens
Bij de Mediamarkt was er een aantal weken geleden een super voordelige deal. Indien je boven de 1000 euro kocht kreeg je 200 euro in tegoedbonnen. Ik kocht een Macbook Pro Retina en had voor 260 euro in tegoedbonnen gekregen. Hiermee heb ik een nieuwe lens voor mijn Canon gekocht. Het is een 50 mm camera. Ik moet hier wel nog mee leren werken en in dit artikel kan je het resultaat zien van mijn eerste paar foto’s met deze lens. Met deze lens hoop ik nog betere foto’s te maken en zo de kwaliteit van mijn blog naar omhoog te tillen.
Verjaardag
Dit weekend werd ik 19 (jeej!), al heb ik dit niet echt kunnen vieren. Vandaag heb ik een vorderingstest van Frans en deze telt mee voor de examens in januari. Ik ben wel even naar de stad gegaan en ’s avonds bijgepraat met vrienden, maar dat was het ook. Ook kreeg ik enkele leuke cadeautjes, maar deze laat ik zien in een apart artikel :).

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

16 reacties

  1. Wow super leuk dat je van die bonnen een nieuwe lens hebt kunnen kopen! En nog gefeliciteerd! Ik word ook 19 hihi! (Bijna, over een maandje!) x

  2. Aw, jammer dat je je verjaardag niet hebt kunnen vieren 🙁 Maar ja, prioriteiten stellen zeker… Leuk dat je een nieuwe lens hebt gekocht, wil ik ook graag doen.

  3. Dat wilt iedereen wel, zo'n stapel te goed bonnen. Ik vind de foto's die je maakte met je nieuwe lens al erg mooi! (: Veel succes met je examens die eraan gaan komen, lijkt me echt niet leuk, studeren in de kerstvakantie. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *