Persoonlijke update: examens, nieuwe vlog camera, vakantie

Just smile #happy #smile #goodday #fashion #fashionblog #belgianblogger #vlaamseblogger #vlaamseyoutuber #fashionblogger #ellenismyname #fashionaddict

De maand juni staat voor mij (helaas) helemaal in teken van de examens. Dit brengt een hoop stress mee en daarom zal het wat stiller zijn op mijn blog. Ondanks de examens zijn er enkele leuke dingen aan het gebeuren en daarom besloot ik om nog eens een persoonlijke update te schrijven!

Persoonlijke update

Examens, bloggen en youtube

Zoals ik al aanhaalde in de inleiding is de combinatie van bloggen en examens moeilijk. Normaal plaatste ik elke werkdag een nieuw artikel, nu zullen er minder blogposts online komen. Ik probeer om de dag een artikel te plaatsten, maar het kan al eens zijn dat ik een dagje oversla. Vanaf juli zullen er weer meer artikels online komen! Er liggen namelijk nog een hoop producten te wachten op een review!

Verder plaats ik tegenwoordig bijna alleen maar beauty gerelateerde artikels en verwaarloos ik de categorieën fashion en lifestyle. Vanaf juli zullen er ook rond deze onderwerpen meer artikels online komen!

Bovendien zullen jullie het wel gemerkt hebben dat ik vaker video’s online zet op youtube. Ik vind filmen en editten gewoon super leuk! Ik probeer minstens één video per week te uploaden, soms komen er twee video’s online. Dit is echt afhankelijk van hoeveel tijd ik heb en of ik er zin in heb. Ik heb trouwens bijna de 500(!) abonnees. Ik wil jullie daarvoor allemaal bedanken! Als je nog niet geabonneerd zijn, doe dit dan zeker 😉.

Vlog camera

Wanneer ik naar een event ga, wil ik mooie foto’s nemen en de foto kwaliteit van mijn gsm is niet optimaal. Ik kan natuurlijk mijn spiegelreflex camera meenemen, maar deze vind ik net wat te lomp om mee te sleuren en het is niet praktisch. Ook zou ik af en toe een vlog willen plaatsen op mijn youtube kanaal en daarom besloot ik om een vlog camera te kopen. Ik kocht de Canon Powershot G7X (de vlog camera onder vloggers) en ben super enthousiast over! Mijn eerste vlog komt snel online!

Vakantie

Na mijn examens ga ik met enkele vriendinnen een aantal dagen naar zee. Verder werk ik nog in de maand juli en neem ik een besluit betreft mijn studie. Blijf ik verder handelswetenschappen studeren of kies ik voor een compleet andere richting? Dit is echt een moeilijke keuze! In augustus staan er al veel herexamens gepland en in september heb ik dan eindelijk eens een week vakantie.

Bedankt om dit te lezen en hoe gaat het met jullie?

Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Wat leuk om te lezen waar je allemaal zoal mee bezig bent! Ik snap volkomen dat je het niet red om nu elke dag te bloggen; is niet erg 🙂 En wat tof dat je een vlog camera gekocht hebt!

  2. Heel veel succes! Leuk dat je een nieuwe camera hebt gekocht 🙂
    Ik had heerlijk twee weken vrij, maar heb helaas een hertentamen, dus moet nu ook weer aan de bak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *