Persoonlijk | Fotoverslag Amsterdam & Brugge!

 

Jullie konden al lezen dat ik tijdens mijn vakantie Brugge en Amsterdam heb bezocht. Ik had jullie belooft voor een fotoverslag en hier is het! Van Brugge heb ik niet zo heel veel foto’s genomen, maar tijdens mijn trip naar Amsterdam wel. Be prepared for a lot of pictures!

Onderstaande foto’s zijn genomen in Brugge. Dit is echt zo’n mooie stad, met overal water en bruggen. Super gezellig! Wel was het er super druk in de winkelstraat dus heb ik niet veel winkels kunnen bezoeken.
In Amsterdam verbleven we in een B&B. Mijn broer en ik sliepen in deze kamer. Amstedam is echt een prachtige stad met al dat water. Mijn shoplog van Amsterdam komt donderdag online en geloof me ik ben goed geslaagd.

 

 

 

 

Mijn mama wou het Anne Frank huis bezoeken en hier hebben we ongeveer een uurtje aangeschoven voor we binnen konden. Toen we terug buiten waren, was het al donker. Ik vond dit echt de moeite waard om te bezoeken. Dit was trouwens het enige ‘museum’ dat we bezochten.

 

 

 

Op een gezellig marktje verkochten ze sapjes. Ik kocht een sapje met banaan, kiwi en orange. Heel erg lekker!

 

 

 

 

Ook gingen we met een bootje rondvaren en op onderstaande foto zie je zeven bruggen achter elkaar. Leuk om te zien!
Deze hamburger met frietjes was echt zo lekker! Alleen was het veel te veel en kreeg ik het niet op haha!
Ik heb genoten van mijn vakantie! Mijn lessen beginnen 22 september dus ik kan nog even genieten van mijn vrije tijd, want daarna zal het veel minder worden. Hebben jullie nog vakantie of zijn jullie alweer naar school?

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter

 

13 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *