Personal Update | Examens, vooruit werken, vakantie

Persoonlijke update over mijn examenstress, vakantie en vooruit werken voor mijn blog.

Examens
Jammer genoeg komen mijn examens eraan.. Dit betekent dat ik minder aan mijn blog kan werken en meer tijd aan school moet besteden. Ik zit in mijn laatste jaar van het middelbaar (richting: economie wiskunde) en hoop volgend jaar naar de universiteit te gaan. Natuurlijk moet ik er eerst voor zorgen dat ik door ben op mijn examens. Dit jaar heb ik meer mondelinge examens dan schriftelijk, super stresserend! Ik ben echt niet goed in Frans dus ik ben benieuwd wat dit gaat geven… Naast Frans heb ik ook een mondeling examen van Nederlands, biologie, geschiedenis en Engels. Voor wiskunde, biologie en Frans moet ik extra mijn best doen, aangezien dit, voor mij, de moeilijkste vakken zijn. Momenteel ben ik al bezig met de leerstof samen te vatten en te leren. Dit vergt veel inspanning, maar ik wil slagen!
Bloggen
Doordat ik nu meer tijd aan school wil besteden, schrijf ik artikelen vooruit, dit moet wel, want tijdens de examens ga ik zo goed als nauwelijks naar mijn blog kunnen omkijken. Dit betekent dat ik 19 artikelen moet schrijven. Hiervan heb ik er al 6 geschreven, nog veel werk dus! Uiteraard zal ik al jullie lieve reacties blijven lezen en ik probeer terug te reageren, maar vergeef mij als dit niet gebeurd. De laatste tijd heb ik het zo druk, dat ik weinig tijd heb om blogs te lezen en te reageren. Sorry daarvoor!
Vakantie
Als ik op alle vakken door ben, heb ik ongeveer 3 maand vakantie! Super veel natuurlijk! Ik ga een maand werken in de C&A in Brussel. Dit deed ik vorig jaar ook en het is best een fijne job. Hierna ga ik met mijn ouders naar zee en voor de rest is er nog niets concreet gepland. Ook start ik met autorijlessen. Mijn theorie heb ik al lang behaald (een jaar geleden), maar ik ben het nog steeds niet gaan afhalen, oeps. Het moet er ooit eens van komen, dus na de examens zijn mijn eerste rijlessen, spannend!
Ik hou jullie natuurlijk op de hoogte hoe mijn examens gingen en zal misschien ook een artikel schrijven over mijn proclamatie (als ik er door ben natuurlijk).
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin twitter

21 reacties

  1. Oeh spannend allemaal! Je hebt er al aardig wat artikelen opzitten, maar wel goed van je dat je voorruit werkt 🙂 Lekker ook dat je drie maanden weggaat. Heel veel succes met je examens <3

  2. Jeetje super spannend allemaal, maar je gaat je examens vast en zeker wel halen!! Heel veel succes daarmee. En wat gaaf dat je bij de C&A in Brussel mag werken. Ik werk ook vaak vooruit voor mijn blog en dat is niet niks.

  3. Wat knap dat je toch de tijd neemt om vooruit te schrijven: zelf heb ik destijds geloof ik gezegd 'heb examens. DOEI!'. Héél veel succes de komende tijd. In ieder geval fijn vooruitzicht van je nieuwe baan! X

  4. Hele veel succes met je examens, en wow zoveel artikelen vooruit schrijven? Ik denk dat je lezers wel begrip hebben als je nu even wat minder plaatst in deze drukke periode, ik in ieder geval wel.Liefs.

  5. Veel succes met je examens. Ik was ook al van plan zo'n soort artikel te schrijven. Maar je kan dit Ellen! Welke richting ga je dan studeren aan de universiteit? Ben ik wel benieuwd naar eigenlijk. Je kan dit Ellen! <3

  6. Ik merk nu ook dat ik minder tijd kan steken in mijn blog, maar gelukkig duurt die examenperiode niet super lang 😉 Veel succes met je examens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *