Follow:
Lifestyle

Parijs in 7 foto’s (dag 2)

Ik kwam thuis met meer dan 500 foto’s na 4 dagen Parijs. Echt belachelijk veel! Waarschijnlijk ben ik niet de enige die altijd veel te veel foto’s maakt tijdens de vakantie. Omdat ik jullie moeilijk kan overspoelen met 500 foto’s, heb ik een selectie gemaakt van 7 foto’s per dag. Ik deel vandaag de 7 leukste foto’s van mijn tweede dag in Parijs. Heb je deel 1 gemist? Klik dan hier!

Foto 1: Ticket Eiffeltoren

’s Ochtends stonden we vroeg op, zodat we tegen openingsuur de Eiffeltoren konden bezoeken. Wij zijn met de trappen naar het tweede verdiep geweest en nadien met de lift naar de top. Het uitzicht vanop de Eiffeltoren is echt prachtig!

Foto 2: Trocadéro

Vanop de Eiffeltoren heb je een mooi zicht op het Trocadéro plein. Vanaf dit plein kan je mooie foto’s nemen van de Eiffeltoren. Verder kan je hier ook even uitrusten met een mooi zicht op de fontein en de Eiffeltoren.

Foto 3: Ponts des Arts

De slotjesbrug is verwijderd. Wel is er nog een monument op het einde van de brug waar er sloten hangen. Je komt trouwens overal in Parijs sloten tegen!

Foto 4: La Basilique du Sacré Coeur

Je kan Parijs niet verlaten zonder de Sacré Coeur te bezoeken. Voor we deze basiliek konden bezoeken, moesten we super veel trappen oplopen. Dit was echt dodelijk met een temperatuur van ongeveer 30 graden. We werden wel beloond met een mooi uitzicht.

Foto 5: Uitzicht Sacré Coeur

Een super mooi uitzicht vanuit de Sacré Coeur!

Foto 6: Moulin Rouge

Nu we toch in Montmartre waren, bezochten we de Moulin Rouge. Ik had verwacht dat dit afgelegen zou liggen, maar nee de Moulin Rouge ligt midden op een drukke baan.

Foto 7: Je t’aime

Verder vind je op het Square des Abbesses in Montmartre de ‘Je t’aime’ muur. Dit is een 40m2 fresco waar de kunstenaars Frederic Baron en Claire Kito in meer dan 300 verschillende talen de woorden ‘ik hou van je’ hebben geschreven. Het is wel even zoeken voor je deze woorden in het Nederlands vindt.
Zo dit was alweer dag 2 in 7 foto’s. Over enkele dagen kunnen jullie dag 3 verwachten! 
Liefs, Ellen
Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

 

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

17 Comments

 • Reply Melissa

  Echt leuk om per dag 7 foto's te laten zien! Het uitzicht van op de Sacré Coeur is zo mooi. Het is bij mij al geleden sinds het 4de middelbaar dat ik in Parijs geweest ben. Ik hoop er snel nog eens heen te kunnen x

  20 augustus 2015 at 7:39 am
 • Reply Griet Lucas

  Prachtige foto's! Ik droom er nog van om naar Parijs te gaan 🙂

  20 augustus 2015 at 6:05 am
 • Reply thebeautyblognl

  I LOVE PARIS! Leuke foto's. xxx

  20 augustus 2015 at 6:06 am
 • Reply Desiree Wanders

  Jeeej wat weer een pachtige foto's zeg! Parijs ziet er zo echt geweldig uit. De laatste keer dat ik er was, vond ik het allemaal behoorlijk tegenvallen. Ik geloof dat ik het een tweede kans moet geven.

  20 augustus 2015 at 6:31 am
 • Reply Femke Steketee

  Je maakt me gek met al die mooie foto's van Parijs, ik sta echt op het punt om te boeken. Gek, ben er al vaak geweest, maar het gaat gewoon niet vervelen. xx

  20 augustus 2015 at 8:47 am
 • Reply Rachel Kromdijk

  ziet er super uit zeg!

  20 augustus 2015 at 8:21 am
 • Reply Sincerely Lara

  Ik ben afgelopen maand ook paar daagjes naar Parijs geweest en ook terug gekomen met een shitload aan foto's. I can't help myself. Heb trouwens bijna exact dezelfde foto als de 5de gemaakt, super grappig!

  20 augustus 2015 at 9:03 am
 • Reply Darina Nykl

  Geweldige foto's! Ik was vorige week in Parijs, heerlijke stad!

  20 augustus 2015 at 10:28 am
 • Reply Sas

  Wauw, prachtig!

  20 augustus 2015 at 11:36 am
 • Reply Manon Boerakker

  Leuke fotos!

  20 augustus 2015 at 3:23 pm
 • Reply Daphne G

  Wauwieee superfijne foto's weer!

  20 augustus 2015 at 3:36 pm
 • Reply Naomi in Wonderland

  Wat een origineel en leuk artikel! Echt heel fijn om te zien. En ik heb dat probleem ook hoor, zo neem ik véél te veel foto's.

  20 augustus 2015 at 5:07 pm
 • Reply Jana

  Ik vind de foto's die je maakt heel erg mooi 😀 x

  20 augustus 2015 at 6:14 pm
 • Reply Sanne

  Je hebt prachtige foto's gemaakt van parijs. Ik ben stiekem wel jaloers want ik zou graag eens willen gaan naar parijs. Ik gun het jouw met plezier. Die slotjes daar tegen komen lijkt mij zo lief.

  20 augustus 2015 at 8:54 pm
 • Reply Céline

  Prachtige foto's!

  21 augustus 2015 at 9:55 am
 • Reply Florence

  Leuke foto's!

  22 augustus 2015 at 3:45 pm
 • Reply Evelyne Vergote

  Zeer leuke foto's! & Nee, 't is niet belachelijk om met zoveel foto's thuis te komen, dat is volkomen normaal! Ik denk zelfs dat 'k met nog meer foto's naar huis kwam, haha!

  22 augustus 2015 at 9:48 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.