Follow:
Lifestyle

Parijs in 5 foto’s (dag 1)

Ik kwam thuis met meer dan 500 foto’s na 4 dagen Parijs. Echt belachelijk veel! Waarschijnlijk ben ik niet de enige die altijd veel te veel foto’s maakt tijdens de vakantie. Omdat ik jullie moeilijk kan overspoelen met 500 foto’s, heb ik een selectie gemaakt van 5 foto’s per dag. Ik deel vandaag de 5 leukste foto’s van mijn eerste dag in Parijs.

Foto 1: Eiffeltoren

Nadat we (mijn ouders, broer en ik) onze koffer hadden afgezet in het hotel hebben we de Eiffeltoren bewonderd. Mijn papa was de enige die al in Parijs was geweest, dus alleen hij had deze toren al gezien. Een fotoverslag van Parijs zou niet compleet zijn zonder Eiffeltoren! Ik vind bovenstaande foto echt leuk geworden!

Foto 2: Eiffeltoren

Nog een foto van de Eiffeltoren, haha! Deze keer stond ik vlak onder de toren. Het was erg druk en warm, daarom dat we een bezoekje aan de Eiffeltoren uitstelden tot de volgende dag.

Foto 3

Een erg originele foto. NOT! Mijn broer was fotograaf van dienst en de foto is niet 100% gelukt, maar ik vind het wel oké geworden.

Foto 4: Dôme des Invalides

Wow, Dôme des Invalides is echt een groot gebouw. Wij zijn niet binnen geweest, maar we hebben er wel rondgewandeld in het park rondom dit gebouw. Napoleon ligt hier trouwens begraven.

Foto 5: Dôme des Invalides

Zoals ik al zei, hebben we wat rondgewandeld rondom het gebouw. Er liepen aardig wat soldaten rond en als je goed kijkt op bovenstaande foto zie je in de verte een soldaat. Het viel mij trouwens op dat er veel soldaten rondlopen in Parijs.

Het idee om slechts 5 foto’s te delen, kreeg ik van blog van Silke (alifelounge.be). Silke deelde haar vakantie in 10 foto’s, dus neem zeker eens een kijkje op haar blog ;).

Dit was dag 1 in 5 foto’s. Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit soort artikel vinden en of jullie graag foto’s willen van dag 2,3 en 4. Laat in de reacties achter of jullie elke dag apart willen of een aantal dagen samengevoegd! 

Liefs, Ellen

Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

10 Comments

 • Reply Mariëlle Markgraaff

  Parijs is zo mooi dat je er 100 foto's van kunt maken! Dit zijn wel hele mooie 🙂

  14 augustus 2015 at 5:54 am
 • Reply mijnleveninbeeld

  Leuk artikel! Parijs lijkt me zo mooi!.

  14 augustus 2015 at 5:37 am
 • Reply Manon Boerakker

  Wat een mooie fotos!

  14 augustus 2015 at 9:23 am
 • Reply Kiss & Make-up

  Die foto's van de Eiffeltoren zijn echt wel supergoed zeg.

  14 augustus 2015 at 10:00 am
 • Reply Maaike

  Ik vind het enorm mooie foto's! En wat is de eiffeltoren toch altijd een plaatje <3

  14 augustus 2015 at 8:09 am
 • Reply Renate

  Wauw die eerste foto is zo mooi! Ik ben jaren geleden in Parijs geweest en Parijs is echt prachtig, ik kan niet wachten om weer terug te gaan!

  14 augustus 2015 at 8:20 am
 • Reply Desiree Wanders

  Jeej wat een mooie foto's. Parijs ziet er prachtig uit!

  14 augustus 2015 at 10:09 am
 • Reply Nicky

  Het zijn echt wel vijf prachtige foto's! Vooral die eerste! Ik ben enkele jaren terug eens naar Parijs geweest, maar het is een stad waar ik zeker nog een keer terug wil gaan.

  14 augustus 2015 at 2:04 pm
 • Reply Rowan - Retromantisch

  Wat een heeerlijke foto's! Zo'n zin om naar Parijs te gaan zeg, die eerste foto is echt heerlijk dromerig en Frans. 🙂 Liefs, Rowan

  14 augustus 2015 at 7:13 pm
 • Reply Bianca

  Mooie foto's en leuk idee om het in 5 foto's te doen 🙂

  14 augustus 2015 at 9:25 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.