Parijs in 5 foto’s (dag 1)

Ik kwam thuis met meer dan 500 foto’s na 4 dagen Parijs. Echt belachelijk veel! Waarschijnlijk ben ik niet de enige die altijd veel te veel foto’s maakt tijdens de vakantie. Omdat ik jullie moeilijk kan overspoelen met 500 foto’s, heb ik een selectie gemaakt van 5 foto’s per dag. Ik deel vandaag de 5 leukste foto’s van mijn eerste dag in Parijs.

Foto 1: Eiffeltoren

Nadat we (mijn ouders, broer en ik) onze koffer hadden afgezet in het hotel hebben we de Eiffeltoren bewonderd. Mijn papa was de enige die al in Parijs was geweest, dus alleen hij had deze toren al gezien. Een fotoverslag van Parijs zou niet compleet zijn zonder Eiffeltoren! Ik vind bovenstaande foto echt leuk geworden!

Foto 2: Eiffeltoren

Nog een foto van de Eiffeltoren, haha! Deze keer stond ik vlak onder de toren. Het was erg druk en warm, daarom dat we een bezoekje aan de Eiffeltoren uitstelden tot de volgende dag.

Foto 3

Een erg originele foto. NOT! Mijn broer was fotograaf van dienst en de foto is niet 100% gelukt, maar ik vind het wel oké geworden.

Foto 4: Dôme des Invalides

Wow, Dôme des Invalides is echt een groot gebouw. Wij zijn niet binnen geweest, maar we hebben er wel rondgewandeld in het park rondom dit gebouw. Napoleon ligt hier trouwens begraven.

Foto 5: Dôme des Invalides

Zoals ik al zei, hebben we wat rondgewandeld rondom het gebouw. Er liepen aardig wat soldaten rond en als je goed kijkt op bovenstaande foto zie je in de verte een soldaat. Het viel mij trouwens op dat er veel soldaten rondlopen in Parijs.

Het idee om slechts 5 foto’s te delen, kreeg ik van blog van Silke (alifelounge.be). Silke deelde haar vakantie in 10 foto’s, dus neem zeker eens een kijkje op haar blog ;).

Dit was dag 1 in 5 foto’s. Ik ben erg benieuwd wat jullie van dit soort artikel vinden en of jullie graag foto’s willen van dag 2,3 en 4. Laat in de reacties achter of jullie elke dag apart willen of een aantal dagen samengevoegd! 

Liefs, Ellen

Bloglovin – Facebook – Twitter – Youtube – Instagram – Pinterest

10 reacties

  1. Het zijn echt wel vijf prachtige foto's! Vooral die eerste! Ik ben enkele jaren terug eens naar Parijs geweest, maar het is een stad waar ik zeker nog een keer terug wil gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *