Pairi Daiza

Afgelopen dinsdag ging ik samen met mijn ouders, broer en zus naar Pairi Daiza. Dit is de dierentuin met de bekende schattige panda’s. Uiteraard namen mijn zus en ik onze camera mee en maakten we leuke foto’s van de dieren. De beste foto’s heb ik geselecteerd en deel ik vandaag met jullie! Veel kijkplezier :).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na de middag was er een olifantenshow, maar toen is het echt mega hard beginnen onweren. Het heeft voor twee uur zitten regenen en daarom hebben we tijdens deze twee uur enkele dieren bekeken die binnen zaten. Nadien is de zon er terug doorgekomen en hebben we de rest van het park bezocht. Rond 7 uur sloot het park en zijn we nog iets gaan eten. Voor diegene die nog niet Pairi Daiza hebben bezocht, zeker eens doen! Het is er super groot en je hebt een mooi zicht op de dieren. Het park zelf is ook mooi aangelegd. Een echte aanrader! Bezoek jij wel eens een dierentuin?
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

16 reacties

  1. Wat een prachtige foto's allemaal. Ik ben al heeel lang niet meer naar een dierentuin geweest. Misschien toch maar binnenkort weer eens gaan doen. Liefs, Laura – Lulufashion.nl♡

  2. Wat een prachtfoto's! Ik heb ooit pandas gezien in de dierentuin in Thailand, zulke bijzondere dieren!
    Deze dierentuin staat hoog op mijn lijstje:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *