Originele kerstcadeaus voor hem

Voor je het weet, staat Kerstmis voor je deur en is het tijd om kerstcadeaus uit te delen. Cadeautjes horen bij deze periode. Voor mijn mama en zus weet ik altijd wat ik kan kopen, maar voor mijn papa en broer ben ik inspiratieloos. Op de webshop Cadeaus vond ik enorm veel originele kerstcadeaus voor hem! Op deze manier heb ik gevonden wat ik kan kopen voor mijn papa en broer en geef ik jou inspiratie.

Originele kerstcadeau's voor hem

Hier vind je inspiratie voor vrouwen.

Horlogekoffer voor mannen €44,90

Kerstcadeau inspiratie voor hem

Mijn papa is dol op horloges en heeft er dan ook enkele in zijn collectie. Op dit moment heeft hij niet één speciale plaats om ze op te bergen en slingeren in huis rond. Tijd om daar een oplossing voor te zoeken! Deze horlogekoffer biedt plaats aan 6 horloges en door het glas bovenaan kan je zien welke horloges er in het kistje liggen. Het cadeau kan je bovendien personaliseren door het te laten graveren met de initialen of de naam. Dit maakt het extra speciaal.

Deze horlogekoffer kost €44,90.

Voor de voetbalfan

Originele kerstcadeau's voor hem

Voor echt voetbalfans is de voetbal afstandsbediening een ontzettend leuk cadeau. Op deze manier haal je de voetbalsfeer in huis. Verder is het ook ideaal voor mensen die steeds de afstandsbediening kwijt zijn. Dit ga je niet zo snel voorhebben met de afstandsbediening in de vorm van een voetbal.

Voetbal-afstandsbediening kost €19,90

Voor de wijnliefhebber

 Originele kerstcadeau's voor hem

Wie geniet er nu niet van een glaasje wijn af en toe. Is jouw vader/broer/vriend een echte wijnliefhebber en kan die een glaasje appreciëren, dan komt een wijnrek wel van pas. Het ontwerp is heel modern en hangt aan de muur. Leuk om cadeau te geven samen met een fles wijn en 2 glazen. Meer moet dat niet zijn!

Wijnrek voor fles en glazen kost €16,90.

Voor een nostalgisch iemand

Originele kerstcadeau's voor hem

Bepaalde liedjes roepen een speciale herinnering op en daar kan je mooi inspelen op tijdens de zoektocht naar een geschenk. Het is ontzettend leuk om een cd met hits uit één bepaald jaar te geven en te krijgen. Je kan bijvoorbeeld iemand zijn geboortejaar kiezen of het jaar dat je getrouwd bent. Bij Cadeaus.be kan je cd’s met hits van de jaren 1929 tot 1994 kopen. Een fijne toevoeging is dat je de case waar de cd inzit kan graveren. Zo wordt het nog persoonlijker.

Cd met grootste hits per jaar kost €29,90.

Bovenstaande ideetjes vind ik erg origineel om te geven aan iemand tijdens de feestdagen. Wat geef jij aan je vader/broer/vriend cadeau?

Liefs, Ellen

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *