Origineel cadeau dankzij CoolGift

Origineel cadeau dankzij CoolGift

De juiste cadeaus vinden voor familie, vrienden, kennissen,… is geen gemakkelijke opgave. Meestal zoek ik iets dat past bij hun hobby’s en levensstijl. Heel vaak koop ik leuke en originele gadgets en in deze blogpost heb ik de leukste cadeau ideetjes verzameld in samenwerking met CoolGift

Origineel cadeau dankzij CoolGift

Opblaasbare flamingo zwemband €29,95

Origineel cadeau dankzij CoolGift

Met de zomer in het vooruitzicht, bestelde ik een flamingo zwemband. Ik breng in de zomer veel tijd door aan de zwemvijver en dobber graag rond in een zwemband. Ondertussen dobbert er al een donut, pizza en dus nu ook een flamingo rond. Als je het mij vraagt is dit echt een hebbedingetje en in de zomer ga ik hier veel plezier aan beleven en laat ik even niet ontkennen dat dit ook een leuke gadget is voor op Instagram!

LED tekstballon €24,95

Origineel cadeau dankzij CoolGift

Als je iets zoekt om je interieur op te vrolijken, dan is de LED tekstballon echt wel iets leuks. Je kan hierop met een stiftje een persoonlijke boodschap opschrijven en dat zorgt meteen voor een persoonlijke touch in je interieur. De tekstballon werkt op batterijen en je krijgt een klein stiftje en een sjabloon met letters.

Vos lamp €26,95

Origineel cadeau dankzij CoolGift

Thuis hebben wij een Shiba Inu en omdat deze hond op een vos lijkt, kopen wij dikwijls spulletjes in de vorm van een vos. Ondertussen hebben we al een hele collectie spullen met vosjes op. Een lampje hadden we nog niet, dus dit is een leuk cadeau voor mijn zus. De lamp werkt op batterijen en is super schattig.

Naast deze originele gadgets, heeft CoolGift nog andere toffe items in haar assortiment. Het enige nadeel? Je wilt alles zelf houden!

Liefs, Ellen

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *