Follow:
Lifestyle

Leuke gadget: Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker

Vlak voor mijn vakantie ontving ik van GSMpunt.nl een bluetooth speaker. Super handig want dit kon ik goed gebruiken op vakantie. Dankzij deze speaker heb ik met mijn vriendinnen muziek kunnen luisteren aan het zwembad. Super gezellig en leuk. Ondertussen heb ik de bluetooth speaker al uitgebreid getest en vandaag deel ik mijn mening met jullie.

De bluetooth speaker is heel handig te bedienen. Je drukt op het aan knopje en nadien neem je je gsm bij de hand en schakel je bluetooth in. Nadien maak je verbinding met de speaker en je kan aan de slag met het luisteren van muziek. Je kan trouwens deze Nude Audio Move Super Bluetooth Speaker ook gebruiken voor apparaten zonder bluetooth. Een groot voordeel van deze gadget is dat de batterij 8 uur meegaat.
Muziek luisteren via mijn iPhone is niet echt praktisch wanneer je ondertussen kletst met vriendinnen. Het geluid is dan al snel te stil. Dankzij de bluetooth speaker hadden we dit tijdens onze vakantie niet voor. Ook is het handig dat de speaker spatproof is, handig aan het zwembad en als je tijdens het douchen naar muziek wil luisteren.
Heeft iedereen een bluetooth speaker nodig in zijn leven? Nee, maar het is een leuke gadget. Ik ben blij dat ik dit heb mogen ontvangen voor mijn vakantie, want het kwam goed van pas. Wanneer je opzoek bent naar een leuk telefoonhoesje (o.a. iPhone 6S hoesje) of een bluetooth speaker, kan je eens een kijkje nemen op de webshop van GSMpunt.nl.
Nude Audio Move Super M Bluetooth Speaker is te koop bij GSMpunt.nl en kost 99,95 euro.
Liefs, Ellen

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

3 Comments

 • Reply Kiss & Make-up

  Handig! En 't ziet er nog mooi uit ook.

  2 oktober 2015 at 2:13 pm
 • Reply beyoutifool

  Ooh dit lijkt me zo handig! 😀 Komt altijd van pas 🙂

  2 oktober 2015 at 6:01 pm
 • Reply Julia

  Ik heb deze speaker ook en ik vind m echt geweldig!

  29 januari 2016 at 7:28 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.