Nieuwe lay-out!

Nieuwe lay-out

Afgelopen dagen was het héél erg stil op ellenismyname. Achter de schermen was ik bezig met de overstap van Blogger naar WordPress én met het installeren van een nieuwe lay-out op mijn blog. Super stresserend! 

Overstap van Blogger naar WordPress

Ik had jaren geblogd op Blogger en was er best tevreden over. Vorige week kreeg ik van vrienden (die geen blog bezitten) de opmerking dat ze niet wisten hoe ze op mijn blog moesten reageren. Ik heb het één en ander opgezocht, maar je kan het comment systeem niet wijzigen in blogger. Ook had ik de indruk dat mensen mijn blog moeilijk konden bereiken via Google. Na het één en ander uit te dokteren kwam ik tot de conclusie dat ik wou overstappen naar WordPress. Dankzij de hulp van mijn webhosting heb ik alle artikelen en reacties kunnen overzetten naar mijn ‘nieuwe’ blog. Wel zijn er enkele foto’s verdwenen, maar dat is geen ramp.

Nieuwe lay-out

Nadat de overstap gelukt was, begon de zoektocht naar een nieuwe lay-out. Een moeilijke opdracht want ik wist exact hoe mijn lay-out eruit moesten komen te zien. Op Etsy vond ik een leuke template voor niet al te veel geld en met wat kleine aanpassingen ziet mijn lay-out eruit zoals ie nu is. Het enige wat ik nu nog moet doen is alle 400 artikelen afgaan en een categorie eraan toekennen. Dit kan nog een tijdje duren, dus sommige artikelen kunnen er nog wat vreemd uitzien! Hieraan wordt gewerkt!

Bloglovin

Omdat ik ben overgestapt naar een ander programma, moeten mijn Bloglovin volgers nog worden overgezet. Dit kan nog een tijdje duren voor dit gebeurd en daarom vraag ik jullie om alvast even op de volg knop te drukken ;). Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van de lay-out vinden en als je een fout vind, laat het mij weten!

Liefs, Ellen

3 reacties

  1. ik heb een hele lange tijd geen blogjes gelezen dus dit heb ik gemist, haha. Hij ziet er echt kei mooi uit Ellen! (: Dat comment systeem is zo hetgene aan Blogger dan me ook doet twijfelen om over te stappen. Maar ik hoop om mezelf zodanig goed te leren coderen dat ik er zelf eentje in elkaar kan zetten. (Duurt waarschijnlijk nog jaren eer me dat lukt, maar ik kan dromen, of niet?)

  2. Ik vind je nieuwe lay-out heel mooi! Zelf wil ik ook graag overstappen naar WordPress, omdat ik merk dat er veel problemen zijn met het reactiesysteem. Zo jammer dat je dat niet kan aanpassen, want verder ben ik eigenlijk best tevreden over Blogger. Nu, de reden waarom ik de overstap zo lang uitstel, is omdat ik er tegenop zie om meer dan 700 artikels aan te passen. Dat lijkt mij echt gekkenwerk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *