Nieuwe lay-out!

 

Als jullie het artikel ‘blogdoelen‘ hebben gelezen, dan weten jullie dat ik onder andere mijn lay-out wou aanpassen. Dit is inmiddels gebeurd en ik ben er super blij mee!
Mijn nieuwe artikelen zullen grotere foto’s bevatten. Bij de oudere artikelen ga ik de foto’s niet aanpassen want dit is te veel werk, hopelijk vinden jullie dit niet erg!
Daarnaast heb ik een slider, hier zal ik mijn meeste gelezen artikelen in plaatsen. Momenteel staat er nog maar één artikel in, maar daar komt verandering in.
Bovenaan rechts vind je icoontjes van twitter, e-mail, bloglovin en youtube. Zo kan je mij snel volgen op social media!
Onder mijn inleiding tekstje staat de meest gave zoekbalk ever!
In het artikel over blogdoelen kon je ook lezen dat ik mijn ‘About Ellen‘ wou aanpassen. Hiervan heb ik ook werk gemaakt, dus als je benieuwd ben naar de nieuwe tekst en foto kan je bovenaan op ‘About Ellen’ klikken.
Momenteel ben ik nog druk bezig om mijn lay-out te krijgen zoals ik het wil, niet makkelijk! Gelukkig heb ik Britt die mij altijd komt redden, haha!
Ik ben uiteraard super benieuwd naar wat jullie van deze verandering vinden! De nieuwe lay-out is ietsje meer volwassener en oogt op dit moment nog rommelig door de foto’s van oudere artikelen. Laat mij zeker weten of je de nieuwe lay-out een verbetering vindt of niet.
Liefs, Ellen

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *