New in – Rimmel, H&M, Action, DI

Afgelopen maand heb ik een aantal beauty gerelateerde items gekocht bij Di, H&M, Action en bij bol.com. Het zijn aardig wat items, dus vandaar een shoplog! Veel kijkplezier!

 

 

 

 

Bij bol.com was er afgelopen week een leuke actie, namelijk 2 + 2 gratis op Rimmel! Daarvan moest ik natuurlijk gebruik maken. Ik kocht twee nagellakjes (318 Cherry Red en Urban Purple), een simpel zwart oogpotlood en een ScandalEyes Shadow Stick in de kleur 002 Bulletproof Beige. Naar de ze producten ben ik erg benieuwd! Ook bestelde ik nog een Essie nagellak bij bol.com. Een goede vriendin was onlangs jarig en ze wou graag een Essie lakje. Ik hoop dat ze dit een mooie kleur vindt!
Verder kocht ik bij de H&M een bronzer. Ik heb nog niet zo heel veel make-up producten van H&M en deze bronzer sprong er voor mij echt uit toen ik naar het schap aan het kijken was. Ik ben benieuwd of deze mij gaat bevallen! Ik hou jullie (zoals altijd) op de hoogte!
Daarnaast kocht ik nog een oogschaduwpalette en een Sally Hansen nagellak bij de Acion. Het oogschaduwpalette ziet er heel erg mooi uit en misschien kan ik hiermee een leuke budget ooglook maken voor de kerstdagen. Ook het nagellakje vind ik er ontzettend leuk uitzien. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van beide producten.
Toen ik onlangs bij de DI ging, merkte ik op dat ze vanaf nu ook Real Techniques kwasten verkopen. Dit maakt mij blij, haha! Nooit meer online bestellen voor mijn favoriete kwasten. Ik was nog opzoek naar een stipling kwast en deze zag er goed uit. Ik weet van Real Techniques dat hun producten van goede kwaliteit zijn en hoop dat dit met deze kwast ook zo is.

 

Morgen ga ik trouwens met mijn mama nog naar enkele winkels in de namiddag. Ik heb namelijk maar les tot 12u30. De laatste tijd heb ik niet zo veel vrije tijd meer, ik heb veel opdrachten voor school. Maar goed, zaterdag word ik 19 en dat ga ik (hopelijk) goed vieren! Wat zijn jouw plannen voor het weekend?

 

Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

20 reacties

  1. Wat leuk dat je een Essie lakje voor je vriendin hebt gekocht! Ik zou het trouwens leuk vinden om een review te lezen van de Real Techniques kwast als je die getest hebt 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *