Follow:
Lifestyle

Netflix series die ik aanraad

Netflix series binge-watchen, yes daar maak ik mij schuldig aan. Ik vind het heerlijk om een avond helemaal niets te doen en alleen maar series te kijken. Ik deel een lijstje met Netflix series die ik aanraad en die ik op dit moment volg of heb uitgekeken.

Shadowhunters

netflix

Bron: Netflix

Als je houdt van The Vampire Diaries is Shadowhunters helemaal iets voor jou. Ik heb de twee seizoenen in een aantal dagen helemaal uitgekeken en nu moet ik helaas wekelijks wachten op een nieuwe aflevering. Het hoofdpersonage is Clary Fray die net ontdekt dat ze een Shadowhunter is, een persoon met engelenbloed die de mensen beschermt tegen demonen. Het is echt een verslavende serie die ik iedereen aanraad.

Gossip Girl

netflix gossip girl

Bron: MTV

Gossip Girl is de serie die ik voor een tweede keer helemaal heb uitgekeken zonder dat het mij verveelt. De serie volgt enkele upper east siders van New York en deze hebben allemaal hun eigen problemen die publiekelijk worden gedeeld via de site van Gossip Girl. Heerlijke dramaserie met kleding waar ik bij weg kan dromen.

Reign

reign

Bron: Facebookpagina Reign

Reign is een serie over de koningin van Schotland in de 16e eeuw. Het verhaal speelt zich af aan het Franse hof waar deze koningin gaat trouwen met de Franse prins. In de serie zie je veel machtsgrepen, maar ook de liefde speelt een belangrijke rol. De kostuums en het decor van deze serie zijn heel erg mooi en vervelen niet.

Lie to me

netflix serie

Bron: Amazon

Gelaatsuitdrukkingen en lichaamstaal kunnen veel verraden over een persoon en dat is waar deze serie over gaat. Het bedrijf van Cal Lightman wordt ingehuurd om de waarheid bij mensen te achterhalen door hun emoties en gelaatsuitdrukkingen te bestuderen. Ze kunnen zo ontdekken wie liegt en wie niet. Dit is een serie die ik ontzettend interessant vind en waar ik nog iets van kan bijleren.

Dynasty

netflix aanraders

Bron: Netflix

De Netflix Original serie Dynasty kan je het best omschrijven als een serie vol luxe, drama en plannetjes bedenken. Het gaat over de rijke familie Carrington die een familiebedrijf hebben, namelijk Carrington Atlantic. De vader, Blake hertrouwt met een veel jongere vrouw Crystal. Zij krijgt daarna promotie bij dit familiebedrijf en daar is Fallon, de dochter van Blake niet tevreden mee aangezien zij die promotie wou. Fallon wordt trouwens gespeeld door Elizabeth Gillies, beter bekend als van Jade West van de serie Victorious. Wat mij betreft echt een Netflix aanrader!

Wat zijn jouw Netflix serie aanraders? 

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

1 Comment

  • Reply Elke

    Vele series kende ik nog niet, maar je hebt me wel benieuwd gemaakt naar Dynasty & Lie to me, maar ook eigenlijk naar de rest. Wanneer de serie dat ik nu kijk is afgekeken ga ik eentje kijken van jouw lijstje, dus ik ga je artikel zeker opslaan!

    23 april 2018 at 9:05 pm
  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.