Follow:
Lifestyle

My Life Besides Blogging #5 Sinterklaas, nieuw kapsel, Primark Brussel

Wow, het is al een hele tijd geleden dat ik nog eens een ‘My Life Besides Blogging’ plaatste. Deze keer toon ik weer een kijkje in mijn leven van de afgelopen tijd. Veel kijkplezier!

Begin november knipte ik mijn haar kort. Mijn 25cm lange staart heb ik gedoneerd! Verder vond deze maand mijn eerste persevent plaats. Ik werd uitgenodigd door Photobox om hun nieuwe items te bekijken. Hier ging ik samen met mijn zus naar toe en we namen een selfie in de spiegel.
Het event vond plaats in een hotel en de kussen van dit bed zijn ontworpen door Photobox. Ik studeer in Brussel en toen ik een kijkje nam bij DI ontdekte ik dat ze nu ook Real Techniques kwasten verkopen. Hier ben ik echt blij mee! Na lang kijken welke kwast ik wou, nam ik de stippling brush mee, hierover later meer! Verder ontdekte ik dat ze het The Balm schap aan het uitbreiden zijn. Nog een reden om blij te zijn. The Balm is één van mijn favoriete merken vanwege de mooie verpakking en geweldig goede kwaliteit.
Er openende afgelopen woensdag een Primark in de Nieuwstraat. Super dicht bij mijn school! Ik ben er nog niet naar toe gegaan. Ik heb namelijk geen zin om te moeten aanschuiven. Verder vierde ik mijn 19e verjaardag en ging ik iets drinken met vrienden. De zondag na mijn verjaardag moest ik dringend aan de slag voor mijn test van Frans. Ik hoop zo dat ik er door ben, zo moet ik de ‘basiswoordenschat’ van 54 pagina’s niet meer studeren in januari.
5 december zette ik mijn schoen voor Sinterklaas en ja hoor, ik ben braaf geweest dit jaar. We hebben heel veel snoep, koekjes (nicnacjes!) en chocolade gekregen. Ook kreeg ik een chocolade letter en een nieuwe lipscrub en balsem van Jane Iredale (zie volgende collage). Mijn lippen zijn tegenwoordig echt super droog en pijnlijk, dus dit komt goed van pas. Verder kreeg ik nog wat geld van Sinterklaas.
Bij Big Bazar kocht ik 3 mooie OPI lakjes voor maar 12 euro. Ik ben, als een echt nagellak addict, hier echt blij mee! En als afsluiten een ‘from where I stand’ foto :).
Nog één weekje les en daarna 3 weken blok. Het is de eerste keer dat ik examens heb op de universiteit en ben erg benieuwd wat de moeilijkheidsgraad gaat zijn. Wel vind ik het jammer dat ik dus niet volop kan genieten van Kerst en Nieuwjaar. De grootste tijd van mijn vakantie zal ik moeten studeren, maar goed als het goede resultaten oplevert  ben ik tevreden.
Liefs, Ellen

 

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply Michaela J.

  Super leuk overzichtje! Ik ben ook niet naar de Primark in Brussel geweest, want daar was het vreselijk druk. Die examens komen er veel te snel aan, stress! Veel succes 😀

  13 december 2014 at 7:06 am
 • Reply Daphne G

  Heel erg leuk om te zien! Ik ben benieuwd hoe de Primark in Brussel eruitziet

  13 december 2014 at 7:53 am
 • Reply Radianto

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe Real Techniques brush die je hebt gekocht. (: Aanqchuiven om in de Primark te kunnen, nee, ook niks voor mij.

  13 december 2014 at 9:10 am
 • Reply jana

  Leuke foto's 😀 Leuk die actie van OPI nagellak 😀 x

  13 december 2014 at 9:26 am
 • Reply Beau

  Leuke foto's zeg! Is het niet ontzettend wennen nu er 25 cm van je haar af is?

  13 december 2014 at 10:59 am
  • Reply admin

   In het begin wel, nu ben ik het gewoon! Voelt een stuk lichter :)!

   13 december 2014 at 7:58 pm
 • Reply Manon Boerakker

  Leuke fotos, ben benieuwd hoe jij de real techniques kwasten vind

  13 december 2014 at 3:25 pm
 • Reply Julia ~Creativenails4fun~

  wat een coole foto's!

  13 december 2014 at 7:48 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.