My Life Besides Blogging #4 | Bowling, school en Halloween

Ongeveer twee keer per maand verschijnt ‘My Life Besides Blogging’. In deze rubriek krijgen jullie een kijkje in het leven van een student en blogger. Ik moet eerlijk bekennen dat er minder foto’s zijn dan de afgelopen maanden. Ik hoop dat je het alsnog een leuk artikel vindt! 

We krijgen steeds meer en meer taken dat we in groep moeten maken. Niet altijd even leuk en makkelijk, maar goed dat moet ook gebeuren.
Op school kom ik altijd veel te vroeg aan en wanneer ik op de 6de verdieping les heb, is dit het uitzicht. Prachtig gewoon.

Het was al veel te lang geleden dat ik mijn kwasten nog eens kuiste. Niet goed natuurlijk. De kwasten die ik dagelijks gebruik, kregen een grondige schoonmaakbeurt .

Zoals ik al eerder hierboven zei, ben ik altijd véél te vroeg op school. Ik kom dus als eerste het leslokaal binnen en kan dus kiezen op welke rij ik zit. Niet te ver en niet te dicht bij de leerkracht.
Samen met mijn familie ging ik enkele zaterdagen terug bowlen voor de verjaardag van mijn broer, zus en van mij. Ik ben pas jarig op 29 november, dus we vieren mijn verjaardag iets te vroeg.
Eergisteren bracht ik een bezoekje aan de Dreamland. Alle Halloween spullen waren in de aanbieding. Wat een enge maskers hé?
Zo nu zijn jullie weer op de hoogte van wat er in mijn leven gebeurde de afgelopen tijd.
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *