My life besides blogging #2 | Yoghurtijs, Amsterdam, Brugge en regen

Mijn vorige ‘My life besides blogging‘ werd goed onthaald door jullie, daarom een vervolg hierop! Ik laat jullie tijdens dit artikel zien wat ik de afgelopen tijd heb gedaan. Sommige foto’s verschenen al op instagram, anderen weer niet. ‘My life besides blogging’ verschijnt ongeveer om de twee, drie weken op mijn blog. Veel kijkplezier!

Samen met mijn mama en zus brachten we een bezoekje aan de Primark in Luik. Na het shoppen kochten we een heerlijk yoghurtijsje met aardbei en kiwi – Regen regen en nog eens regen bah!
Aan zee was het heerlijk weer – Tijdens mijn verblijf ging ik natuurlijk shoppen en in Oostende is er onlangs een Bershka geopend – Mijn zelfgemaakte loombandjes!
Een gezellig plaatsje in Brugge waar je kan eten – Brugge is zo’n mooie stad! – Mijn papa had nieuwe schoenen nodig en daarom reed ik met hem naar de Decathlon, zo heb ik weer eens een rondje gereden.
Aanschuiven aan het Anne Frank huis- We kwamen een leuk restaurant / traiteur tegen in Amsterdam. Hier kon je lekkere pasta eten in deze zetels.
Het regende en daarom een selfie met mijn regenjas aan! – Regen… – Amsterdam!
Mijn mama bestelde op restaurant deze heerlijke salade – Boottocht in Amsterdam – Geshopt bij Subdued. De kledingstijl van deze winkel kan je vergelijken met Brandy Melville!
Ik had zin in een chocomelk en kocht er eentje bij Starbucks – Mijn outfit tijdens een bezoekje aan H&M. Dit jurkje komt van New Look en I love it! – Zelfgemaakte bananenpannenkoekjes, ik vond ze niet zo heel geweldig lekker.
Afgelopen zaterdag ben ik naar Laundry Day geweest, dit is een festival. Het was super leuk, de foto’s zet ik oftewel in mijn volgende ‘My life besides blogging’ oftewel in een apart artikel. Laat mij weten wat jij liefst hebt!

Liefs, Ellen

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

12 reacties

  1. Leuke foto's! Zo leuk ook dat je in Amsterdam bent geweest! Vind dat op de een of andere manier altijd een hele leuke stad om heen te gaan, ook al vind ik mijn eigen stad stiekem altijd nog het leukst 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *