My life besides blogging #1

Om mijn blog net wat persoonlijker te maken, zal er om de twee / drie weken een ‘My life besides blogging’ artikel online komen. In dit artikel krijgen jullie een kijkje in mijn leven aan de hand van foto’s. Deze foto’s zijn wel niet van hoge kwaliteit want ik neem ze met mijn iPhone. Ik hoop dat jullie dit een leuk artikel zullen vinden! Let me know! 

Ik reisde vorige maand veel met de metro. Voor mijn werk bij de C&A moet ik een bus en daarna metro nemen.

 

Verder vond ik het leuk om ‘Chanel Chic’ te lezen tijdens mijn 20 minuten durende metrorit. Dit boek is geschreven door Lauren Weisberger, ook wel bekend als de auteur van ‘De Duivel Draagt Prada’.

 

Een selfie zonder make-up. Tijdens warme dagen draag ik nauwelijks make-up. Het smelt er als het ware toch meteen af.

 

Ook werkte ik een beetje vooruit voor mijn blog. Het artikel over mijn nieuwe spulletjes van de C&A staat inmiddels online.

 

Mijn geliefde reiniger van La Roche-Posay was op en deze van Nivea had ik nog liggen. Ik vind hem erg fijn werken en is zacht voor mijn huid. Een nieuwe favoriet!

 

Tijdens de zomer zijn er soms ook regenachtige dagen. Deze dagen vul ik op met het spelen van de Sims 3. Ik heb altijd periodes waarin ik de Sims speel en momenteel zit ik in zo’n periode. Hieronder een beeld van mijn huisje.

 

 

Heerlijk genieten van het warme weer.

‘My life besides blogging’ zal niet elke week verschijnen. Van zodra ik een stuk of 8 foto’s heb, zal ik een artikel hierover maken. Ik hoop dat je dit een leuke afwisseling vind! Ik hoor graag jullie mening over dit soort artikelen!

Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

 

23 reacties

  1. Leuke foto's! Chanel Chic wil ik ook wel lezen. The sims is zo verslavend ik kan trouwens niet wachten totdat 4 komt. Wist je al dat je creer een sims demo van de sims 4 kan downloaden. Leuk om te proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *