My life besides blogging #1 Kerstmarkt, dessertbord, Primark

Een nieuw jaar betekent dat My life besides blogging weer vanaf #1 begint! In deze reeks krijg je een kijkje achter de schermen te zien. Veel leesplezier!

Net voordat de kerstvakantie begon, heb ik met enkele vrienden de kerstmarkt van Brussel bezocht. We hebben enkele jenevertjes gedronken (violet, appel en cactus!), we hebben een ritje gemaakt op het rad en hebben geschaatst. Ik ben echt geen held in het schaatsen en daarom kreeg ik hulp van mijn goede vriend de pinguïn!

 

Uiteraard kan een foto van de kerstboom niet ontbreken. Wij hebben een fake kerstboom met witte, zilveren kerstballen, versiersels. Erg mooi!
Mijn make-up look van afgelopen kerst. Ik gebruikte voor mijn ogen lichte matte oogschaduw kleurtjes van het MUA Ever After palette en een flinke laag mascara. Verder gebruikte ik een BB Cream van Yves Rocher en een beetje concealer onder mijn ogen.

 

Met kerst kwamen mijn opa en oma op bezoek en als dessert heb ik een leuk kerstmannetje gemaakt. Gezond en ziet er heel erg leuk uit. Ik gebruikte een druif, banaan, aardbei en een stukje marshmellow. Dit lag samen op een dessertbord met rijstpap, aardbeisorbet en een toefje slagroom met aardbeisaus.
Ik maakte afgelopen weken ook tijd om aan mijn blog te werken. Niet altijd makkelijk tijdens deze drukke periode en tijdens ‘den blok’. Ook heb ik een enquête gemaakt, zodat ik weet wat de verbeterpunten zijn. Klik hier om de enquête in te vullen!
Op 31 december ging ik samen met mijn mama en broer nog even naar Brussel. Mijn zus werkte tot 17u in de C&A en we besloten haar te gaan halen. Ik had verwacht dat het niet druk ging zijn in de Nieuwstraat, maar helaas het was vrij druk. Onlangs is er een Primark in Brussel geopend en daar wou ik graag eens binnengaan. Na zo’n 5 minuutjes aan te schuiven, konden we al binnen! Had ik niet verwacht. Ik kocht trouwens alleen een paar oorbellen. ’s Avond heb ik lekker gegeten en ben daarna in slaap gevallen. Rond 12u05 ben ik pas wakker geworden en heb nieuwjaar dus een beetje gemist, oeps!
Zo dit was alweer een korte update van mijn leven. Echt super veel foto’s maak ik niet want ik zit toch maar te studeren op mijn kamer.

 

Liefs, Ellen
Volg mij via Bloglovin – Twitter – Facebook – Instagram – Youtube 

16 reacties

  1. Wat heb jij het leuk gehad ! Haha die foto met die pinguïn is echt too cutee!! Ik weet ook niet eens of ik nog kan schaatsen, dat is echt te lang geleden!

  2. Wauw wat heb jij geluk gehad dat je na 5min al in de Primark binnen kon! Ikzelf studeer in Brussel en elke keer dat ik langs de Primark ga is er ongeveer een uur wachtrij om binnen te geraken. Laat maar denk ik dan haha. Liefs

  3. Ik ben ook naar de kerstmarkt geweest! Vind ik altijd super gezellig om te doen. De Primark staat ook op mijn To do-lijstje, maar ik heb net een reflexcamera aangekocht dus ik probeer mijn portemonnee wat gesloten te houden nu haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *