My life as Ellen #3 / Lekker eten, studeren en inbraak

Op onze school werd een evenement georganiseerd waar je voor 10 euro een hamburger (dit was echt heerlijk), een pizza en een taco kon eten en daarbij kreeg je ook nog een bonnetje voor een pint. Samen met enkele vriendinnen ging ik daarnaar toe en omdat we allemaal geen bier lustten, hebben we onze bonnetjes bijeengelegd en deelden we een cocktail (met gesuikerde glazen). Ohja ik heb ook snapchat (elleeeeennnnn yep 5xe en 5xn) en daar mag je mij altijd op toevoegen!

De week voor de blokperiode, hadden we een springuur en daarom besloten we te gaan eten in The Food Factory in Brussel. Ik kocht een pasta carbonara, omdat mijn mama dit thuis nooit maakt. Het was heerlijk!
Thuis kan ik mij soms moeilijk concentreren en daarom besloot ik naar de bib te gaan. Meestal zit ik op de 8e verdieping waar je een mooi uitzicht hebt. Ik studeerde die dag burgerlijk recht, niet zo makkelijk! Ondertussen heb ik het examen al achter de rug.
Na enkele uren gestudeerd te hebben, had ik en 2 vriendinnen super veel honger en we hadden nood aan een break. We kwamen een super leuk hamburger restaurant tegen. Ik koos een cheeseburger en het was hemels!
Daarna verder studeren en ik zag het even niet meer zitten, haha!
In het dorp waar ik woon, was het twee weken geleden kermis. Geen goede timing. Ik raakte afgeleid en besloot daarom om frietjes te halen. Nadat mijn frietjes op waren, ging ik met mijn ouders, zus en broer nog naar de kermis.
De volgende dag vertrok ik naar mijn oma en opa. Door de kermis is er een hele dag muziek en dan kan ik mij niet optimaal concentreren.
Vorige week was het super lekker weer en ik kon het niet laten om buiten te leren in mijn bikini. Insmeren, zonnebril op en … studeren.
Yep ik ben helemaal fan van mijn mason jaar beker. Ik kocht er eentje bij Action, super gaaf! Ik deed er niets speciaal in hoor, gewoon water en ijsblokjes :).

 

Op de webshop Sevenbien besteld ik super leuke witte ballerina’s en een tasje.
Iets minder leuk nieuws: eergisteren is er ingebroken bij mij thuis. De inbrekers zijn gelukkig niet in ons huis geweest, maar wel in onze tuin en ze hebben de brommer van mijn zus gestolen. Echt niet tof en we schrokken er ook van.
Zo jullie zijn weer op de hoogte van wat er de afgelopen tijd gebeurde in mijn leven. Ik heb nog 2 examens en daarna vakantie en herexamens in augustus (jeej!).
Liefs, Ellen

 

4 reacties

  1. Heftig zeg, zo'n inbraak.. Lijkt me doodeng als er zomaar vreemden in je huis (in jouw geval tuin) zijn. Ik hoop dat de daders snel gepakt worden!

  2. Die witte ballerina's zien er leuk uit! Oh wat rot dat ze hebben ingebroken. Ik snap niet wat mensen bezielt om zo'n dingen te doen x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *