My life as Ellen #2 / Paasvakantie, zee en studeren


Elke maand geef ik jullie een kleine sneek peek in mijn leven. Deze maand had ik twee weken paasvakantie, genoot ik van een minivakantie en studeerde ik.

De eerste dag van de vakantie ging ik shoppen met mijn mama in Aalst. Ik maakte gedurende de hele dag foto’s en uiteindelijk kwam er een ‘plog‘ online. – Nadien moest ik dringend aan de slag voor school, maar ik had geen concentratie. Mijn mama adviseerde mij om een wandeling te maken met mijn hondje Riz en dat deed ik! Ik maakte ondertussen enkele leuke foto’s van mijn hond.

Tijdens mijn bezoekje aan Aalst, kocht ik een mooi oogschaduw palette van Gosh. Hierin zitten prachtige neutrale kleuren en ze blenden super makkelijk met elkaar. Dit palette nam ik later ook mee naar zee en ik heb hiermee verschillende looks gemaakt. Een favoriet! – Omdat het zo’n mooi weer was afgelopen week heb ik ook eventjes buiten gestudeerd aan de zwemvijver. Ik kan niet wachten tot het warmer wordt, zodat ik terug kan zwemmen.
Polette stuurde mij een tijdje geleden een zonnebril op en deze heb ik tijdens dit zonnige weer al vaak gedragen. – Ik ben helemaal verliefd op mijn leopard schoenen van Primark. Ik kocht ze vorig jaar, maar ik draag ze nu nog regelmatig.

 

Een andere aankoop tijdens mijn bezoekje aan Aalst, was de lipstick USB van Hema. Hierover kreeg ik al veel complimentjes :). – Het studeren lukte weer niet, dus trok ik opnieuw naar buiten. Deze keer nam ik een foto van dit mooie wegje.

 

De tweede week van de paasvakantie bracht ik door aan zee. We zijn naar Sluis geweest, naar het strand,… Ik droeg er vaak mijn zonnebril van Polette, want het was mooi weer. – De vakantie is het ideale moment om af te spreken met vrienden. Dat deed ik en het was een gezellig weerzien. We maakten enkele foto’s en deze hieronder vind ik best leuk geworden.

 

 

Liefs, Ellen

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *