My life as Ellen #1 / Selfies, event en meer!

Ik begin met een nieuwe reeks! Voorheen kon je eens om de zoveel maanden een ‘My life besides blogging’ lezen met enkele instagram foto’s en wat uitleg. Ik was nooit echt tevreden met deze naam en besloot om dit aan te passen. Vanaf nu komt er maandelijks een ‘My Life as Ellen’ met persoonlijke gebeurtenissen. Deze naam vind ik beter passen bij mijn blog. Kijk je even mee naar enkele foto’s van de afgelopen 3 maand?

In december moest ik voornamelijk studeren en tussendoor werkte ik enkele artikeltjes af. Hier was ik bezig met het artikel over mijn 4 onmisbare producten tijdens de winter. Het artikel kan je hier teruglezen. – Na mijn examen ging ik de lush dit leuke kerstpakketje kopen mét 50% korting!

In het pakketje van Lush zaten 3 leuke producten. Een zeepje, douchegel en Lush Fun product. Ik ben er tevreden over! – Accounting studeren, niet gemakkelijk maar ik was geslaagd voor dit vak!

I Am verdwijnt uit Brussel en daarom hielden ze een grote uitverkoop. Alles was maar 3 euro per stuk. Ik kocht een aantal oorbellen. Helaas ben ik de kleine pareltjes ondertussen al kwijtgeraakt  :(. – Tijdens het leren hoorde ik steeds een luide knal en toen ik uit mijn raam keek, zag ik dat ze de bomen achter onze tuin weg aan het halen waren. Super zonde. Alle grote bomen die je ziet achteraan de foto zijn weg.
Hier zie je dat er al een groot deel van de bomen weg waren. – Tijd voor mijn nagels te lakken, had ik in januari niet. Dit neutrale kleurtje van Essie is toch echt wel één van mijn favoriete lakjes en deed ik meteen aan na mijn examens.

 

Ik vind de gepigmenteerde lipbalsems van Yves Rocher écht super fijn en ze geven een mooie kleur af. Love it! – Mijn super schattige sokjes met uilen!

 

Selfie time! – Het was al lang geleden dat ik nog iets speciaal deed met mijn nagels. Ik lakte mijn nagels met een witte nagellak van OPI en daarover een confetti lakje van Sally Hansen.

 

Weer een selfie, haha! – Ik heb sinds een maand of twee de ‘Budget Tuesday’ reeks en ik vind het super om creatief aan de slag te gaan met goedkope producten!

 

Vorige week vrijdag mocht ik naar het event van Best PR Agency. Ik leerde nieuwe merken en bloggers kennen. De nieuwe collectie ziet er trouwens super leuk uit! Het blijft speciaal om dit mee te mogen maken!

 

Er werden op het event lekkere drankjes aangeboden, jummie! – Tijd voor een battle tussen de eyeshadow base van Essence en Catrice. Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Producten gekregen om te testen en te reviewen! Hierover binnenkort meer :). – Ik ben nog steeds blij met mijn horloge van Daniel Wellington. Eenvoudig en klassevol, daar hou ik van!
Ik ben erg benieuwd of jullie meer van dit soort persoonlijke artikelen willen lezen!
Liefs, Ellen

 

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *