Mijn vakantieplannen

Mijn vakantieplannen: van vakantiewerk tot shoppen tot een trip naar de Belgische kust. Je leest er alles over in deze blogpost.

Mijn vakantieplannen

Vakantiewerk

Zoals elk jaar begin ik de vakantie met een maand werken. Tijdens het schooljaar kom ik echt niet toe aan vakantiewerk en daarom kies ik voor een studentenjob in de maand juli. Ik werk vier dagen per week in de Nieuwstraat in Brussel.

Afspreken met vriendinnen

Verder staan er al enkele afspraken in mijn agenda gepland met vriendinnen. Niets is leuker dan tijd door te brengen met vriendinnen en samen leuke dingen te doen zoals eten, shoppen of iets anders.

Naar de Belgische kust

Elk jaar ga ik mijn familie naar zee en dat doen we dit jaar ook. Het is altijd leuk om op warme dagen naar het strand te gaan en te zonnen. Tijdens koelere dagen maken we tijd om te shoppen of te wandelen. Allemaal heel leuk en zeker iets waar ik naar uitkijk.

Shoppen

Na mij een maand opgesloten te hebben tijdens de examens, heb ik nood aan een dagje shoppen. Tijdens de vakantie wil ik graag shoppen in steden zoals Gent of Hasselt omdat hier een aantal leuke en minder bekende winkels gelegen zijn die ik wil bezoeken. Toch kan ik het gedurende de examens niet laten om webshops af te gaan en online te shoppen. Zo plaatste ik een bestelling bij Esprit en deze zal nog deze week geleverd worden aan huis. Iets om naar uit te kijken tijdens het studeren :).

Herexamens?

Mijn examenresultaten in januari waren goed en ik hoop dat ik het academiejaar kan afsluiten zonder herexamens. Zo kan ik drie maanden genieten van vakantie en wie weet staat er nog een leuk reisje op de planning. Mocht ik mogen kiezen, zou ik wel een citytrip naar Praag of Barcelona willen maken.

Wat zijn jouw plannen voor de zomer?

Liefs, Ellen

7 reacties

 1. Zo’n leuke vakantie plannen!
  Ooh Barcelona… zou ik ook wel eens naar toe willen. In de vakantie ga ik zeker en vast ook veel shoppen, maar natuurlijk ook wel wat werken!
  Liefs x

  • Zo’n leuke vakantie plannen!
   Ooh Barcelona… zou ik ook wel eens naar toe willen. In de vakantie ga ik zeker en vast ook veel shoppen, maar natuurlijk ook wel wat werken!
   Liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *