Mijn persoonlijke hoogtepunten van 2014

Een kort overzicht van enkele hoogtepunten van 2014!

Op 31 maart 2014 bestond mijn blog 1 jaar. Ik begon pas regelmatig te bloggen eind december 2013, dus officieel blog ik zelf nog maar een jaar. Sinds december verschijnt er per week ongeveer 4 keer een artikel. Ook heb ik dit jaar veel leuk, nieuwe volgers erbij gekregen! Verder heb ik dit jaar ook geïnvesteerd in een lay-out en een domeinnaam. Dat staat net wat professioneler.
Eind juni kreeg ik mijn middelbaar diploma op de proclamatie. Dit was een heel bijzondere en leuke ervaring! Last minute had ik nog een blauw kleedje kunnen scoren bij ZARA en ik ben nog steeds verliefd op dat kleedje! Hier kan je het volledige verslag lezen en hier kan je de volledige outfit bekijken.
Tijdens de vakantie ging ik samen met mijn ouders en broer op citytrip naar Amsterdam. Mijn zus ging helaas niet mee want ze ging enkele dagen naar zee met haar vriendje. Deze citytrip zorgde voor enkele mooie herinneringen (én nieuwe aankopen).
Eind september was het zover, na drie maanden vakantie werd het tijd voor de universiteit. Ik startte de opleiding Handelwetenschappen. Een leuke studie vind ik zelf, maar wel zwaar. Op dit moment is ‘den blok’ aan de gang en moet ik dus hard studeren. Helaas kan ik dus niet ten volle genieten van de feestdagen. Ik hoop dat mijn inspanningen worden beloond met goede resultaten en niet al te veel herexamens.

Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Leuke hoogtepunten! Dit jaar heb ik mijn proclamatie en mag ik een richting gaan uitkiezen. Geen simpele keuze, maar ik hoop dat ik er uit geraak 🙂 Alvast veel geluk gewenst in 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *