Mijn meest gedragen oorbellen!

Ik ben dol op oorbellen. Zonder vertrek ik nooit uit huis. Ik varieer vaak tussen korte en lange oorbellen. Wanneer ik niet veel tijd heb, grijp ik steeds naar het zelfde paar. Het leek mij leuk om mijn meest gedragen paar te laten zien. Kijk je mee?
 

 

Het langste paar kocht in onlangs bij C&A. Daar kan je een leuk sierradenmerk kopen, SIX. Deze draag ik graag bij een simpel zwart bloesje. Dat maakt mijn outfit meteen een stuk vrolijker. De druppelvormige zwarte oorbellen kwamen van de Primark en ik vind ze nog steeds onwijs leuk! Ze zijn gewoon zo simpel en daardoor draag ik ze vaak. Dit paar past bij elke outfit en staat classy. Verder draag ik regelmatig kleine oorbellen. De ruitjes komen van H&M en de parels van Primark. Zoals je kan zien draag ik veel gouden oorbellen. Het enige opvallende exemplaar is dat van SIX, maar daarom niet minder geliefd!
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

20 reacties

  1. Mooie oorbellen, het liefst draag ik ook kleine oorbellen, parels of andere kleine. De lange oorbellen die je laat zien vind ik erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *