Mijn kijk op beautybloggen is veranderd

mijn kijk op beautybloggen is veranderd

Drie jaar geleden besloot ik om een blog te starten. Met mijn blog wou ik mijn mening over producten delen en artikels schrijven die ik zelf graag zou lezen op een blog. Mijn kijk op beautybloggen is veranderd en daarom zullen er een aantal dingen veranderen op mijn blog. Lees meer waarom en wat er zal veranderen! 

Mijn kijk op beautybloggen is veranderd. Zo las is vroeger vaak reviews, maar tegenwoordig iets minder. Toen ik 16 was, had ik totaal geen idee wat fijne producten waren en daarom las ik reviews. Nu ik wat ouder ben, weet ik iets meer over make-up en weet ik beter welke producten bij mijn lichte huid passen. Daarom lees ik minder reviews. Dit heeft mij tot nadenken gezet.

Omdat ik terug wil gaan naar de basis van mijn blog gaan er de komende tijd wat dingen veranderen op mijn blog. Wat en hoe? Daar ben ik nog niet helemaal uit. In ieder geval wil ik artikels plaatsen die ik zelf zou aanklikken om te lezen. De hoofdonderwerpen op mijn blog ellenismyname zullen blijven bestaan. Ik zal nog steeds beauty tips, mijn outfits en hotspots delen met jullie, maar dan op een iets andere manier.

Als je benieuwd bent naar mijn volgende artikels, volg mij dan zeker op facebook om op de hoogte te zijn van de laatste veranderingen!

Liefs, Ellen

9 reacties

  1. Ik ben heel benieuwd hoe het zal veranderen. Ik ben er zeker van dat het weer iets heel leuks zal worden. Stiekem vind ik je blog wel heel erg mooi & je videos zijn altijd zo aangenaam om te bekijken! You rock!

  2. Je moet doen wat jij denkt dat het beste is! Mijn kijk is de laatste tijd ook zeker veranderd, en ik moet ook wat beslissingen gaan maken. Zo wil ik nog voor oud en nieuw overstappen naar een andere hosting en ligt mijn ‘main focus’ nu op Instagram.

  3. Je blog is meegegroeit met jou. Jij bent immers ook drie jaar ouder dan toen je je blog begon.
    Ik ben benieuwd welke richting je op gaat 🙂 Je hebt een mooie bog! Succes!

  4. Ik merk dat verschillende bloggers hiermee strugglen. Ik lees en schrijf nog steeds graag reviews, maar als een blog énkel uit reviews bestaat, blijf ik niet lang geboeid. Ben heel benieuwd welke richting je zal uitgaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *