Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

Mijn huisdieren en ik zijn één geheel. Thuis heb ik verschillende huisdieren rondlopen: twee honden (Jack Russell en Shiba Inu), cavia’s, kippen en landschildpadden. Een hele hoop dus en het vraagt best wat onderhoud om dit alles te verzorgen en proper te houden. Vooral de honden zorgen ervoor dat er in huis vaak gestofzuigd moet worden om alle haartjes weg te krijgen. Thomas komt daarom met een cycloonstofzuiger zonder stofzuigerzak die alle dierenharen makkelijk verwijdert.

Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

Over Thomas cycloonstofzuiger

Wie net zoals ik honden in huis heeft lopen, weet dat ze veel haar kunnen verliezen. Daarom is het noodzakelijk om meerdere keren per week te stofzuigen zodat het huis huisdierhaarvrij is. Om het probleem van dierenharen aan te pakken, heeft Thomas een cycloonstofzuiger zonder stofzuigzak uitgebracht. Het verwijdert dierenhaartjes, stof en slechte geuren die hiermee gepaard gaan.

Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

Het ontwerp van de stofzuiger is anders en moderner dan andere stofzuigers. De oranje kleur vind ik opvallend en tof. Mijn hondje Riz is er helemaal weg van als de stofzuiger geen geluid maakt. Van zodra de stofzuiger lawaai maakt, loopt ze bang weg.

Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

De Thomas stofzuiger heeft een speciaal mondstuk om de dierenharen makkelijk te verwijderen op elke ondergrond. Wij hebben beneden tegels en boven parket en het werkt op beide ondergronden nauwkeurig. Bovendien haalt deze stofzuiger ook snel het haar weg op kussens en zetels. Je kan ook vloeistoffen opzuigen.

Er zijn trouwens drie verschillende standen waarop je de stofzuiger kan zetten. Er is een minimum, maximum en eco stand. Ik gebruik meestal de eco stand.

Een andere functie is de aqua-pure-filterbox om nat te zuigen. Dit vul je met water en het is speciaal voor mensen met allergenen. Het vuil en stof komt terecht in water en niet in de lucht.

Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

Mijn huisdieren en Thomas cycloonstofzuiger

Mijn mening

Voor wie thuis huisdieren houdt, is het zeker de moeite waard om deze stofzuiger te ontdekken. Ik hou van mijn hondjes, maar niet van het feit dat ze haar verliezen. Voorheen was het niet altijd even makkelijk om naast al het stof, de haren van de honden op te zuigen en deze klus maakt Thomas net wat aangenamer.

Het volledige gamma van Thomas kan je online vinden op hun webshop. De Thomas Cyclon Hybrid Pet & Friends die ik in deze blogpost laat zien kost €299,95. 

Liefs, Ellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *