Mijn haar dilemma

Mijn haar en ik, een moeilijke combinatie. ’s Ochtends heb ik de tijd niet om mijn haar in model te brengen. Ik was het, kam het en hup ik zit al op de bus. Gelukkig heb ik van mijzelf haar dat stijl valt. Ik heb heel erg lang gespaard voor mijn lang haar en op dit moment zit ik met een ‘dilemma’. Langs de ene kant wil ik een stukje afdoen van mijn lengte. Zo ben ik (volgens mij) ’s ochtends niet meer zo lang bezig met mijn haar te ontklitten. Maar langs de andere kant denk ik dat ik spijt ga krijgen wanneer ik mijn haren wel laat knippen.
Dit is hoe mijn haar er nu uitziet:
Dit is een voorbeeldje van hoe ik het zou willen. Dit is trouwens Estée van Essiebutton en haar haar vind ik geweldig!
Wat vinden jullie dat ik moet doen? Korter knippen of mijn lange haren behouden? (Ik ga trouwens vandaag om 12u naar de kapper, dus ik hou jullie op de hoogte van mijn uiteindelijk kapsel!)
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

15 reacties

 1. Je hebt ontzettend lange haren, maar zo'n korter kapsel zou je ook niet mis staan! Dat is een moeilijke, maar je hebt mooi stijl haar, dus ik zou het doen! Ben benieuwd naar wat het zal worden.

 2. Oeh, haar knippen is altijd erg lastig en spannend! Wat ik je zal aanraden is telkens een klein stukje eraf, niet in een keer, want vind je het al iets te kort kan je het makkelijk aan laten groeien dan als er 15cm af is.
  Liefs,
  anniekkx.blogspot.com

 3. Je bent niet de enigste die in zo'n dilemma zit. Ik heb volgens mij ongeveer evenlang haar als jou en ik wil het korter, maar ik ben ook bang dat ik er spijt van krijg.

 4. Als je het korter laat knippen gaat er echt wel een stukje af, je zou er ook voor kunnen kiezen om het te doneren aan bijvoorbeeld stichting Haarwensen (heb ik ook gedaan). Dan is het een stuk minder erg als je weet dat je er andere mensen blij mee kunt maken!
  X Emma

 5. Ik heb zelf ook echt een probleem haha, ik vind het zo vervelend dat mijn haar zo slap naar beneden hangt! Ik heb er al een flink stuk afgedaan (het was tot op mijn billen) en meer laagjes, maar volume wil nog steeds niet… Ik zie je reactie over kort knippen en doneren, ben benieuwd naar het artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *