Mijn galabal

Ondanks dat ik ziek was (nog steeds) kon ik wel naar mijn gala gaan. Natuurlijk geen hele avond, maar drie uurtjes. In dit artikel vertel ik wat mis ging en geef ik ook enkele foto’s van mijn gala. Op deze foto’s sta ik niet fantastisch, maar oké, ik ben geen model.

Op voorhand had ik mijn make-up en krultang al klaargelegd zodat ik meteen kon beginnen. Ik wou een ooglook met het Too Faced palette en dit ging allemaal vlotjes. Ik heb hiervan geen foto want het was al donker buiten, maar binnenkort maak ik hem opnieuw en zet ik het op mijn blog :). Na mijn make-up wou ik mijn haar krullen met de Babyliss Curl Secret en hier ging het mis… Mijn haar was half gekruld en opeens wou dit apparaat mijn haar niet meer opzuigen in het apparaat. Daar stond ik dan met de ene helft gekruld en de andere kant niet… Ik heb naast de krultang geen andere, dus de enige oplossing was om mijn haar te stijlen. Jammer, maar ik had geen andere oplossing en ik had nog maar een halfuur om mij klaar te maken. Mijn mama is de volgende dag met deze krultang naar de winkel gegaan en hij is nu binnen voor reparatie.

Eenmaal aangekomen moesten we een openingsdans dansen. Ik ben echt zo slecht in dansen, haha! Nadien werd er balmuziek gedraaid, hier vond ik weinig aan. Ik ben met vriendinnen op de foto geweest en rond 11 u 30 ging ik naar huis.Mijn kleedje heb ik geleend van een nicht en het komt van Zara.

De foto’s zijn genomen door PEER-STUDIO.

Het was in ieder geval een fantastische avond!
Liefs, Ellen

22 reacties

  1. Wauw! Wat zie je er prachtig uit!
    Ik heb helaas nooit een gala mogen mee maken maar het lijkt me fantastisch!
    Een soort prè-party van een bruiloft die er misschien ooit komt:D

    XoXo Melanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *