Mijn ervaring met SodaStream

Met SodraStream kan je eenvoudig water uit de kraan omtoveren tot een lekker zomers drankje met bruis.

Het is zomer en dat betekent: warme dagen en de nood aan het zoeken van verkoeling en hydratatie. Veel water drinken is de boodschap, maar dat kan al eens eentonig worden. SodaStream maakt het makkelijk om deze zomer voldoende water te drinken.

Dankzij de handige bruiswatertoestellen met hervulbare fles, de draagbare drinkfles My Only Bottle voor onderweg, én de nieuwe BÍO-smaken voor gezonde zelfbereide frisdranken, heb je in een mum van tijd een lekker drankje.

Over SodaStream

Met SodaStream transformeer je gewoon kraanwater in een bruisende variant. Het toestel bevat een koolzuurcilinder die zorgt voor bubbels. Je kan zelf de intensiteit bepalen en eventueel een smaakje toevoegen. Zo maak je zelf je eigen (zomerse) drankjes binnen no time.

Het toestel is makkelijk te bedienen. Je plaatst de koolzuurcilinder in het toestel, je vult de herbruikbare fles met water en nadien kan je de bubbels toevoegen. Druk drie keer 2 seconden voor lichte bruis, tot 5 keer 2 seconden voor intense bruis. Maak de fles los van het apparaat, voeg naar wens een smaak toe en genieten maar!

Wat ik het grootste pluspunt vind? Ik hoef niet meer te sleuren met plastieken flessen vanuit de supermarkt. Ik kan thuis nu zelf mijn drankjes maken. Nog een voordeel: je hebt geen stopcontact nodig. Handig!

Bruisende biodrankjes

SodaStream bracht 4 biosmaakjes uit: zwarte bes, frisse appel, sinaasappel en klassieke limonade. De fruitsmaken zijn samengesteld uit enkel biologische ingrediënten, zijn 100% plantaardig en bevatten minstens 50% minder suiker dan traditionele frisdranken.

Een drankje maken is simpel. Eerst kraantjeswater toevoegen aan de fles, dan bruisen met het toestel en nadien het smaakje toevoegen. Makkelijker kan niet.

SodaStream voor onderweg

Ik ben vaak onderweg en voorzie mij altijd van genoeg drinken. De SodaStream drankjes kan je ook makkelijk meenemen onderweg met de My Only Bottle. Deze herbruikbare fles is handig om mee te nemen met het draagkoord. Het past bovendien op het SodaStream-bruistoestel en is vaatwasserbestendig.

Mijn ervaring

Ik drink bijna alleen maar water en af en toe drink ik al graag eens een limonade of een cola. SodaStream zorgt ervoor dat ik dit nu makkelijk zelf kan maken zonder al te veel gedoe. Ook hoef ik niet meer te sleuren met plastieken flessen vanuit de winkel. Dit zorgt voor heel wat minder afval en is duurzamer. Bovendien vind ik het design van het toestel mooi en past het in mijn keuken. Het oog wil ook wat natuurlijk. Verder gaat het maken van bruiswater heel vlot en de biosmaakjes bevallen mij goed. Mijn favoriet is de frisse appel. Ik zag trouwens op de website dat je hiermee ook zomerse cocktails kan maken. Een receptje om te proberen in de toekomst!

Advertentie – product ontvangen ter review.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *