Mijn (blog) hoogtepunten van het afgelopen jaar!

hoogtepunten

Elk jaar deel ik mijn hoogtepunten van het afgelopen jaar. In dit artikel vertel ik jullie over mijn persoonlijke en blog hoogtepunten van 2015. Af en toe terugblikken vind ik belangrijk om te zien hoe ik gegroeid ben als persoon en om stil te staan bij wat ik allemaal meemaak!

Jaaroverzicht

JANUARI: In januari had ik voor het eerst examens van mijn opleiding handelswetenschappen. Mijn punten waren helaas niet schitterend en daar voelde ik mij heel slecht bij. Gelukkig had ik in augustus nog een kans om betere punten te halen en dat ik dan ook gelukt! Ondanks dat het examens waren, bleven er blogposts verschijnen op mijn blog.

FEBRUARI: Ik begon actiever te worden op mijn YouTube kanaal en heb bijna wekelijks een video geupload! In het begin vond ik het raar om tegen een camera te praten en was ik erg onwennig. Nu vind ik niet meer zo raar om te praten voor een camera en haal ik er veel plezier uit!

MAART: In deze maand werd ik uitgenodigd voor het Yves Rocher event en wat was dit leuk! Ik vind het altijd zo speciaal dat ik een uitnodiging krijg om op zo’n evenement aanwezig te mogen zijn. Dit was trouwens mijn tweede event ooit en heb erg leuke bloggers leren kennen!

hoogtepunten

APRIL: In de paasvakantie was het opnieuw tijd om te studeren. Gelukkig deed ik in deze ‘vakantie’ ook leuke dingen, zoals shoppen en ben ik enkele dagen naar zee geweest.

MEI: In mei mocht ik opnieuw aanwezig zijn op een aantal events en dat was erg leuk! Ook vond ik het tijd worden om visitekaartjes te laten maken en dit was een goede keuze want deze kaartjes kwamen van pas!

JUNI: Leuke en minder leuke momenten in deze maand. Laat ik maar meteen beginnen met het minder leuke: de brommer van mijn zus werd gestolen terwijl deze in onze achtertuin stond en wij aan het slapen waren. Niet tof! Ook waren het terug examens en het leuke was dat ik voor deze examenperiode maar 1 herexamen had!

JULI: Niet zo’n heel bijzondere maand. Ik werkte en studeerde vooral voor mijn herexamens.

AUGUSTUS: PARIJS! Meer hoef ik toch niet te zeggen hé?

SEPTEMBER: Examens, kot en vakantie! Mijn herexamens waren goed en uiteindelijk was ik op 4 van de 5 vakken door. Het herexamen van Frans heb ik niet meegedaan, omdat ik dit niet zag zitten en uiteindelijk heb ik het getolereerd. Na mijn herexamens ben ik naar Launry Day geweest en de dag nadien vertrok ik naar Frankrijk met vriendinnen! Het was een super leuke vakantie. Nadat ik terug was van vakantie zette ik mijn kot in orde voor het nieuwe academiejaar!

hoogtepunten

OKTOBER: Ik stapte over van blogger naar wordpress en daar ben ik nog steeds erg blij mee! Ook stelde ik een nieuwe lay-out in en deze vind ik nog steeds prachtig! Het enige nadeel? Ik moet nog enkele zaken op orde zetten op mijn blog en ik vind de tijd er niet voor!

NOVEMBER: Elke dag bloggen, dat wou ik doen in november. Helaas is dat maar twee weken gelukt. Ook groeide mijn blog ineens super hard. Verder vierde ik ook mijn twintigste verjaardag in november!

DECEMBER: Deze maand haalde ik gewoon de 500 bloglovin volgers! Super bedankt allemaal! Verder staat deze maand in het teken van de blok en vier ik rustig kerst en nieuwjaar!

Wat waren jouw hoogtepunten van 2015?

Liefs, Ellen

16 reacties

  1. Succes met je blokperiode (lijkt me zo moeilijk tijdens nieuwjaar en kerst pfoe..) Gefeliciteerd trouwens met je 500 volgers en je verjaardag! 😉 Ben je dan iedere keer alleen naar die events gegaan en dan gewoon op gevoel wat beginnen praten met bloggers? (Zou ik nooit durven, oeps.)

    • Dank u! De blokperiode vind ik zelf heel zwaar en vermoeiend! Ik ga alleen en hoop dat er bloggers zijn die ik volg en anders begin ik gewoon met iemand te praten haha! Ik had niet gedacht dat ik dit zou durven, maar uiteindelijk doe ik het toch! Het blijft vreemd, maar zo leer je nieuwe mensen kennen en das wel tof!

    • Blogger vind ik goed om mee te beginnen, maar als je professioneler wil overkomen, raad ik je wordpress echt aan! Je kan beter gevonden in google en het reageersysteem is fijner!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *