Meest gelezen blogposts mei

Meest gelezen blogposts mei

De maand mei is voorbij gevlogen! Mei was een drukke maand met mooie en minder mooie momenten. Zo ging ik naar de DYTG met Eline, haalde ik de 400 abonnees op Youtube, ging ik naar het event van Unilever, maar begon de blokperiode ook. Mei was trouwens ook een goede maand voor mijn blog. In dit artikel deel ik de best gelezen artikels van afgelopen maand! 

Yves Rocher Radiant Lip Crayon

Yves Rocher bracht onlangs nieuwe kleuren uit van de Radiant Lip Crayon (op de site heten deze lippotloden Glossy Lip Pen). Ik kocht zelf Mauve Tendre en ontving Rouge Flamboyant en Rose Somptueux. Tijd voor een review van deze lipsticks!

5 WordPress plugins die je moet hebben!

De overstap van Blogger naar WordPress is echt de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt! Mijn site wordt beter gevonden in Google en je hebt zoveel meer mogelijkheden qua lay-out en plugins! Het leek mij leuk om te tonen welke 5 WordPress plugins ik het fijnste vind en waarvan ik denk dat iedereen ze zou moeten gebruiken!

Blog en Youtube verhaal

Mijn blog bestaat al drie(!) jaar! Ik had nooit verwacht dat het bloggen mij zo ging bevallen en dat ik er zo veel plezier ging uithalen! Nog steeds vind ik het heerlijk om na een drukke dag een artikel te schrijven en om nieuwe ideetjes te bedenken voor op mijn blog. Ik vertel in dit artikel hoe ik op de naam van mijn blog ben gekomen, waarom ik begonnen ben met bloggen en waarom ik ben begonnen met Youtube! 

EOS winactie

Omdat ik de 300 abonnees heb bereikt, organiseer ik een EOS giveaway! Bekijk de video om te weten te komen wat je moet doen om kans te maken op een EOS lip balm!

Je kan nog altijd meedoen!

Eylure Brow Palette Blonde

Ik heb een haat/liefde verhouding met mijn wenkbrauwen. Epileren doe ik niet graag omdat ik schik heb om te veel te epileren. Bijtekenen doe ik nauwelijks omdat ik al vrij volle wenkbrauwen heb. Toch trok het Brow Palette van Eylure mijn aandacht. Ik besloot om hiermee voor de eerste keer mijn wenkbrauwen bij te tekenen en het resultaat en mijn mening vind je in dit artikel terug!

Had jij al deze blogposts al gelezen?

Liefs, Ellen

2 reacties

  1. Ik heb ze allemaal al gelezen haha! Toch wel leuk om terug te zien welke artikelen het meest gelezen zijn. Ik denk dat ik ook weer binnenkort zo’n artikel plaats op mijn blog! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *