Meest gedragen producten

Meest gedragen producten

Al een hele tijd deel ik mijn favorieten van de maand niet meer op mijn blog. Dit komt doordat ik meestal dezelfde producten gebruik en om dit telkens te delen, is maar een beetje saai. Om toch af en toe mijn nieuwe favorieten te laten zien, zal ik eens in de zoveel maand een ‘meest gedragen producten’ artikel maken. In dit artikel toon ik de producten die ik de laatste tijd vaak gebruik en die nog niet veel aandacht kregen op mijn blog. Veel leesplezier! 

Scent of Liu Jo (eau de toilette) 

Een parfum waar ik dagelijks naar grijp, is Scent of Liu Jo. Dit is een heerlijke zoet parfum en daar hou ik van. Even sprayen voor ik thuis vertrek en ik kan nog een hele dag genieten van deze geur. Verder vind ik de flacon erg mooi staan op mijn kot :).

Meest gedragen producten

Daniel Wellington

Wie mij al lange tijd volgt, weet dat ik verliefd ben op mijn horloge van Daniel Wellington. Ik draag dit horloge dagelijks! Een tijdje terug heeft Daniel Wellington mij benaderd om een horloge uit te kiezen (super leuk!) en mocht ik mijn lezers verwennen met 15% korting op de webshop met de code SantaIsMyName! Als je net zoals ik dol bent op hun horloges kan je er nu eentje scoren met korting!

Urban Decay Naked Basics

Een oogschaduw palette die ik er vaak bijneem, is het Urban Decay Naked Basics. Het bevat 6 matte kleuren en ik vind het ideaal om in de crease aan te brengen. De oogschaduws zijn van goede kwaliteit en zijn erg makkelijk om mee te werken. Urban Decay is een prijzig merk en dat is het enige minpuntje aan dit palette.

Dit waren mijn meest gebruikte producten van afgelopen maanden. Ik ben erg benieuwd of jullie ervaring hebben met één van deze producten en wat jouw favoriete producten zijn!

Liefs, Ellen

14 reacties

  1. Lieve Ellen. Mooie items heb je daar. Vind het ook leuk om dit soort korte items te lezen. Lekker vlot. Ik vind de palette van UD echt erg duur maar hij blijft op mijn wish list. Slaat nergens op want ik heb genoeg andere paletten thuis. Hihi maar een vrouw kan nooit genoeg van alles hebben. Ik volg je trouwens op insta en bloglovin volg je mij terug. Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *