Luxe geurkaars met een boodschap (Just An Attitude)

Een gepast geschenk voor iemand vinden, is niet altijd even makkelijk. Just An Attitude verhelpt dit probleem door luxe geurkaarsen te koppelen aan een boodschap voor de juiste gelegenheid.

geurkaars cadeau

Kaarsen als geschenk

geurkaars cadeau

Je zoekt een cadeau voor een verjaardag, als bedankje of je wil jezelf eens verwennen. Bij Just An Attitude ben je aan het juiste adres. Er zijn verschillende handgemaakte geurkaarsen die je kan koppelen aan een bepaalde gelegenheid en met een persoonlijke boodschap. Je bestelt de kaars online en je hebt het snel in huis.

geurkaars cadeau

De kaarsen zijn allemaal handgemaakt door de oprichter van Just An Attitude. Hij ontwikkelde 4 unieke geuren en de kaarsen werden met de hand gevuld. Bovendien gaat de kaars voor minstens 80 uur mee en geeft het een intense geur. Verder branden de kaarsen mooi gelijkmatig op en flikkert het niet. Laat de eerste keer de kaars minstens 3 tot 4 uur branden. Zo kan je langer van je kaars genieten.

geurkaars cadeau
geurkaars cadeau
geurkaars cadeau
geurkaars cadeau

In totaal zijn er 12 gelegenheden die voorzien zijn van een gepaste naam en boodschap. Zo heb je Happy Thoughts Attitude, Don’t Give Up Attitude, Star in Heaven Attitude en meer. Voor elke gelegenheid is een gepaste geurkaars en boodschap.

Het gepaste geschenk om iemand geluk te wensen

De geurkaars Fougère Boisé geeft een houtachtig aroma door de combinatie van grapefruit, ceder en sandelhout. Bergamot en sinaasappel geven een frisse touch. Ik ben ontzettend grote fan van de geur! Bovendien vind ik de verpakking erg klassevol. De kaars wordt geleverd in een doos waarin je een kaartje vindt met een boodschap. Ik ontving de Good Luck Attitude kaars waarmee ik iemand geluk kan wensen op een originele manier.

geurkaars cadeau
geurkaars cadeau
geurkaars cadeau

Een kaars kost € 59,00 voor 400 gram.

Liefs, Ellen

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *