Leuke blogs

Vorige week konden jullie je blog spammen en ik had beloofd dat ik de toppertjes onder mijn volgers in het zonnetje zou zetten. Ik hou mij uiteraard aan mijn belofte en deel hierbij enkele leuke blogs die de moeite waard zijn! Kijk je even mee? Laat mij (na het lezen van dit artikel) zeker weten of je deze blogs al kende en of jij ze ook zo leuk vindt!

Glamview

leuke blogs

Op Glamview kan je terecht voor leuke artikelen over healthy lifestyle, beauty en fashion. De foto’s vind ik erg clean en mooi en Gea heeft een vlotte schrijfstijl! Het enige jammere is dat ze niet vaak blogposts online zet, maar de artikelen die ze plaatst zijn wel van goede kwaliteit. 

Face2Beauty

Leuke blogs

Ik hou van persoonlijke beautyblogs en daar is Face2Beauty een goed voorbeeld van. Vera houdt erg veel van make-up en heeft een goede smaak qua make-up producten. Haar reviews zijn uitgebreid en bevatten mooie foto’s en uitgebreide teksten. Een blog om in de gaten te houden!

Gek op make-up

Leuke blogs

De blog van Mariëlle volg ik al van voor dat ik mijn eigen blog begon! Ik vind haar review erg leuk om te lezen en ze laat verschillen merken aan bod komen in haar artikels. Ze schrijft veel over skincare en leer steeds iets uit haar blogposts!

Les Jolies

Leuke blogs

Een Belgische beautyblog kan niet ontbreken in dit lijstje! Jana is de trotse eigenaresse van de blog Les Jolies en hier schrijft ze vooral over budget als high-end producten. Ik ben stiekem jaloers op al haar mooie make-upjes! Haar review zijn lekker uitgebreid en lezen makkelijk weg!

Mellavieee

leuke blogs

Mellavieee is de persoonlijke blog van Melissa en haar artikelen lees ik met veel plezier. Ik vind lifeblogs tegenwoordig echt helemaal geweldig en Mellavieee is daar een goed voorbeeld van. Doordat haar blogs zo persoonlijk zijn, lijkt het alsof Melissa een echte vriendin van mij is! Je vindt hier vooral dagboekjes, shoplogs, tips & tricks, … Een blog om te ontdekken!

Welke blog kende jij al?

Liefs, Ellen

17 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *