Leuke artikelen van andere bloggers

Vorige week kregen jullie de kans om je artikel te spammen in de reacties. Via deze manier heb ik een aantal leuke en interessante artikels zien voorbij komen en de leukste heb ik op een rijtje gezet!

Studentenkamer inspiratie

De blog van José (beautyisapart.wordpress.com) kende ik nog niet en wat was dit een fijne ontdekking! José gaat volgend jaar op kot en ze gaf een overzichtje van hoe ze haar kamer wou inrichten. Volgend jaar ga ik ook op kot en aan deze blogpost had ik echt iets aan!

Kneipp Morning Kiss Douche Foam 

Ik ben helemaal gek op douche foams en door het review van Mandy wil ik een nieuwe aanschaffen. De geur lijkt mij echt geweldig om mee wakker te worden en wanneer ik nog eens naar Kruidvat ga, neem ik deze zeker mee!

Weekly Journal van Maaike

Om de één of andere reden vind ik de wekelijkse overzichtjes van bloggers echt tof om te lezen. Maaike haar blog volg ik al een lange tijd en ook haar wekelijkse overzichten vind ik geweldig. Als je de blog van Maaike nog niet kent, klik dan zeker even door, ze heeft echt een leuke blog!

Plog van Melissa

Een Belgische blog mag aan dit lijstje zeker niet ontbreken. Melissa woont in België en heeft een leuke en vlotte schrijfstijl. Onlangs plaatste ze een plog over haar namiddagje weg met Evy en zo te zien had ze een toffe namiddag!
Alvast veel leesplezier met bovenstaande artikelen!
Liefs, Ellen

7 reacties

  1. Ah, wat leuk dat ik hier tussen sta! Ook onwijs leuk om te weten dat mijn weekly journals zo gewaardeerd worden. Vind ik echt ontzettend lief <3 Ik ga snel nog even de andere artikeltjes lezen, het artikel van de douche foam lijkt mij wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *