Follow:
Lifestyle

Kot verhuizen + volledige kot tour

Volgend jaar zit ik op kot in Mechelen en niet meer in Leuven. Daarom moet ik mijn kot leegmaken en neem ik afscheid van Leuven. Twee jaar heb ik daar gezeten en ik vond het een heel gezellige stad en mijn kamer vond ik ook heel leuk. In deze video laat ik het volledige studentenhuis zien (mijn kamer, de keuken en badkamer). Veel kijkplezier!

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

5 Comments

 • Reply lana

  Heel leuk kot! Ik ging normaal ook eerst naar mechelen gaan maar ik wou liever graag naar een studentenstad want ja… in mechelen is er niet zoveel :p Ik ga nu naar gent gaan maar het eerste jaar zal het nog pendelen worden. Jouw video doet me wel uitkijken naar mijn 2de jaar wanneer ik wel op kot ga gaan! 🙂

  8 augustus 2017 at 4:42 pm
 • Reply Inez

  Ik zat zelf 5 jaar op kot in Leuven en ik vond het zoooooooo erg om daar weg te gaan! Ik heb echt gehuild! 😀 Ik zat natuurlijk 5 jaar lang op hetzelfde kot dus ik had er echt een beetje een band mee ook! Good times! Veel succes in Mechelen!

  8 augustus 2017 at 8:28 pm
 • Reply Britt

  Haha, aw, wat kut van de wifi en dat twee jaar lang, jeetje, zou ik nooooit volgehouden kunnen hebben! Wel spannend die switch!

  10 augustus 2017 at 8:45 pm
 • Reply Annemieke

  Hoi Hoi

  Leuke video en ik vind ook dat jij een leuke blog hebt.
  Groetjes Annemieke

  12 oktober 2017 at 3:13 pm
  • Reply Ellen

   Dankjewel!

   12 oktober 2017 at 3:16 pm

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.