Follow:
Lifestyle

Interview!

Tijdens de paasvakantie werd ik geïnterviewd door Astrid, een studente journalistiek. Het interview kan je hier teruglezen! Ook heb ik een soort mini vlog gemaakt. Lees meer om mijn eerste (mislukte) filmpje te bekijken!
Klik hier om het filmpje te bekijken! Ik heb geen idee waarom ik dit niet kan toevoegen in het artikel, maar na mijn examens hou ik mij hiermee bezig, haha! Ik gebruik het excuus ‘na de examens, nu geen tijd’ tegenwoordig echt te vaak.
Ik zal even kort verduidelijken wat je in de video terug kan vinden. Ik zit vooral veel op de trein en daarna zie je een beeldfragment van een taverne in Leuven waar we enkele foto’s maakten en het interview deden.
In de toekomst ga ik beginnen met youtube. Ik heb al enkele ideetjes, maar ik moet ze nog concreter maken. Dit zullen vooral lookbooks en tutorials worden. Ook vind ik het nog eng om voor de camera te praten, dus ik geloof dat ik begin met video’s te maken met alleen beeld. Ik zou het leuk vinden mochten jullie zich abonneren op mijn youtube kanaal zodat je als eerste op de hoogte zal zijn van mijn nieuwe video’s!
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovintwitter
Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

8 Comments

 • Reply Manon Boerakker

  Wat een leuk interview. Ik wil ook beginnen met video's maken, maar vind het ook erg eng. Ben heel erg benieuwd naar wat er gaat komen!

  17 juni 2014 at 6:59 am
 • Reply Manon Boerakker

  Wat een leuk interview. Ik wil ook beginnen met video's maken, maar vind het ook erg eng. Ben heel erg benieuwd naar wat er gaat komen!

  17 juni 2014 at 6:59 am
 • Reply Janamarie

  Ben erg benieuwd naar je video's ! Leuk interview trouwens! x

  17 juni 2014 at 9:40 am
 • Reply Ines

  Ben benieuwd!

  17 juni 2014 at 5:23 pm
 • Reply iThinkPink

  Leuk interview!

  17 juni 2014 at 6:58 pm
 • Reply Julia

  wat een leuk artikel/interview zeg!
  En ik kijk uit naar je Youtube kanaal, die ga ik zeker volgen 😉

  xx julia

  17 juni 2014 at 8:06 pm
 • Reply Patoir

  Ik gebruik dat excuus ook veel te vaak eigenlijk, haha. Ik ben echt benieuwd naar je video's! Dat van praten tegen de camera begrijp ik. Nog veel succes met je latste examens! <3

  18 juni 2014 at 4:52 am
 • Reply Window On My Wardrobe

  Leuk interview en ook heel leuk dat je gaat beginnen met je eigen YouTube kanaal!

  X Sara

  18 juni 2014 at 11:48 am
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.