4 Instagram-accounts die je moet volgen!

4 Instagram-accounts die je moet volgen!

Instagram is mijn favoriete app op dit moment. Ik vind het super leuk om foto’s te bewerken en deze te delen met anderen. Ik haal altijd veel inspiratie uit de foto’s van andere instagram-accounts! Op instagram volg ik super leuke meiden met mooie foto’s en het leek mij leuk om mijn favoriete instagrammers (is dit zelfs een woord?) op een rijtje te zetten! Kijk mee!

4 Instagram-accounts die je moet volgen!

@theballoondiary

Als je van Parijs houdt dan is dit het perfecte instragram account om te volgen! Anna poseert op elke foto met een roze ballon en neemt je mee op de leukste plaatsen. Bovendien heeft ze een leuke kledingstijl en door dit roze accent kan ze zich onderscheiden van de andere instagram-accounts! Naast vele foto’s van Parijs, neemt ze je ook mee op haar vakanties en zo krijg je een kijkje in haar leven!

4 Instagram-accounts die je moet volgen!

@kimmetjekims

De feed van Kimberly kan ik het beste omschrijven als roze, héél veel roze! Ik vind dit meisjesachtige thema helemaal top en haar foto’s zijn één voor één prachtig! Kimberly heeft trouwens ook een onwijs leuke blog over beauty, fashion en lifestyle en daar komt het roze thema ook weer terug.

4 Instagram-accounts die je moet volgen!

@icovetthee

Een van mijn favoriete Britse YouTubers is Alix. Haar YouTube filmpjes en instagram foto’s zijn perfect op elkaar afgestemd. Haar video’s zijn altijd goed belicht met witte achtergrond, dit zie je terug in haar feed. Stiekem wil ik haar feed overnemen!

4 Instagram-accounts die je moet volgen!

@jenniefromtheblog

Heb ik al verteld dat Jennie één van mijn favoriete bloggers is? Haar persoonlijke blogpost lees ik graag en op haar leuke kledingstijl ben ik jaloers. Op haar instagram kan je terecht voor vrolijke, zonnige foto’s en af en toe een outfitpost. Jennie is onlangs naar LA geweest en via instagram kan je volgen wat ze daar allemaal heeft gedaan. Super inspirerend om te zien!

Ik ben echt dol op instagram en probeer dagelijks een foto online te plaatsen. Nu heb ik niet echt een thema en plaats ik foto’s die ik leuk vind. Je kan mij terugvinden onder @ellenismynamex!

Liefs, Ellen

15 reacties

  1. Jennie volg ik al langer. Ze heeft zulke leuke foto’s en ook haar blog vind ik tof. De andere accounts kende ik nog niet. Ga ik zeker eens bekijken! Ik ben trouwens net zoals jij op vlak van Instagram. Ik heb geen thema en post gewoon de foto’s die ik leuk vind. Mag ook gewoon, denk ik dan 😉

  2. The balloon diary is zo leuk!! Ik wordt echt altijd vrolijk als ik haar roze ballon weer eens tegenkom in mn insta feed! 🙂 Die andere zien er ook leuk uit joh, Jennie vind ik ook zo’n toffe blogger, dus haar insta is vast ook heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *