In Blogging Stories (tag)Een aantal weken bedacht Laurence van dressesanddessies.be een tag over bloggen. Ik besloot om deze een keer in te vullen, zo komen jullie meer te weten over mijn blog!

Wanneer ben je met je blog begonnen?

Mijn blog bestaat al sinds maart 2013. Ik schreef toen af en toe een berichtje, maar heb toen enkele pauzes gehad. Sinds vorig jaar december heb ik het blogritme goed te pakken en blog ik 4 dagen per week. Dit is voor mij een realistisch aantal artikels per week. Voor meer artikels heb ik geen tijd jammer genoeg.
Waarom koos je de naam Ellen Is My Name?
Ik wou een vrije neutrale naam kiezen. Als ik voor iets met beauty erin zou hebben, zou ik mij verplicht voelen om alleen over dit onderwerp te bloggen en dat wou ik niet. Ik vond het wel leuk om mijn eigen naam in mijn blognaam te verwerken. Het werd uiteindelijk Ellen Is My Name, want ja mijn naam is Ellen.
Noem drie voordelen van bloggen.
Voor mij is bloggen een echte hobby. Ik vind het ontzettend leuk om artikelen te bedenken, uit te werken en te schrijven. Dit zijn voor mij de voordelen van bloggen, ik kan doen wat ik wil op dit stukje internet.
Noem drie nadelen van bloggen.
Drie nadelen vinden… Mmm moeilijk. Als ik dan écht iets moet noemen, is het dat bloggen veel tijd in beslag neemt. Ik zou graag elke dag een artikel plaatsen, maar met school is dat echt ontzettend moeilijk. Zo heb ik veel leuke ideetjes dat ik wil uitwerken, maar vind ik de tijd niet om deze uit te werken. Een ander nadeel is dat het tijdens de wintermaanden altijd zo donker is waardoor mijn foto’s  niet altijd willen lukken. Ik ga blij zijn wanneer het terug zomer is!
Hoe plan je de artikels?
Elk dinsdag, donderdag zaterdag en zondag komt er een artikel online. Ik probeer elke week minstens één review online te zetten, een persoonlijk artikel en iets fashion/lifestyle gerelateerd. Ook gebruik ik een blogboekje. Hier schrijf ik mijn ideetjes op en plan ik artikelen een week vooruit.
Welke artikels schrijf je het liefst?
Ik schrijf alleen artikelen waar ik helemaal achter sta. Elk artikel dat op mijn blog verschijnt, schrijf en maak ik met veel liefde. Ik heb dus niet echt een soort artikel dat ik liever schrijf.
Welke blog(‘s) is (zijn) jouw grote voorbeeld?
De blog van Anniek volg ik nog niet zo heel lang, maar wow wat vind ik haar artikelen leuk om te lezen! Elk artikel heeft een interessante invalshoek en ze komt heel origineel uit de hoek. Ik kan veel leren van haar op het gebied van foto’s maken en originaliteit!
Wat hoop je in de toekomst te bereiken met je blog?
Ik zou het ontzettend leuk vinden mocht ik voor het einde van 2014 de 350 volgers te bereiken. Verder zou ik het ook leuk vinden als ik mijzelf nog meer verbeter op het gebied van schrijven en fotografie.
Noem één tip voor andere bloggers.
Schrijf alleen artikelen waarachter jij staat! Het is immers leuker om artikel te maken waar je 100% achter staat. In het begin is het even zoeken naar wat je leuk vindt, maar daar kom je vanzelf wel achter.
Als jij dit een leuke tag vindt, mag je deze altijd overnemen!
Liefs, Ellen

 

Volg mij via bloglovin – twitter – instagram – youtube

 

14 reacties

  1. Leuk om te lezen! Je noemt de enige twee nadelen goed ja: er zit veel tijd in en helaas is het in de wintermaanden vaak te donker voor foto's 🙁 Maar daarentegen zijn er wel veel voordelen 🙂

  2. Oh, super leuke tag! De blog van Anniek vind ik ook echt een topper door haar originaliteit. En van slechtere foto's heb ik bij jou toch nog niks gemerkt doordat het sneller donkerder wordt? (:

  3. Ik vind dit echt een leuke tag om te lezen. Bloggen neemt inderdaad veel tijd in beslag, maar het is het allemaal waard als ik kijk naar wat ik ervoor terug krijg. liefs x

  4. wat heb je hem leuk ingevuld!! en nadelen heeft bloggen niet echt behalve dat het wel wat tijd kost maar je moet er wat voor over hebben om te doen wat je leuk vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *