Ik verhuis van kot!

Ik verhuis van kot!

Vorig jaar was het mijn eerste jaar op kot in Leuven en dit was een hele leuke ervaring. Jullie konden al eerder een roomtour zien van mijn kot en ik deelde al verschillende interieur artikels om inspiratie op te doen voor de inrichting van mijn kot. Toen de kamer naast mijn kot vrijkwam, heb ik niet lang getwijfeld om te veranderen van kot. De kamer is in hetzelfde gebouw, maar is net wat groter en dat voor dezelfde prijs. 

Om mijn kot wat gezelliger te maken, zou ik graag een kleed op mijn vloer willen. Dit geeft toch meteen een leuk effect en maakt de kamer af. Ik zocht naar inspiratie en vond dit bij Sukhi. Deze webshop verkoopt handgemaakte kleden en vooraleer ik mijn favorieten deel met jullie, zal ik eerst wat meer vertellen over de webshop zelf.

Over Sukhi

In Nepal betekent Sukhi blij en deze betekenis past perfect bij het bedrijf. Bij Sukhi kan je kleden op maat kopen, zowel vilten kleden als patchwork kleden. Je kan zelf bepalen welke afmetingen en kleuren je wil. Ook hanteert deze webshop lage prijzen. Daarnaast garandeert Sukhi dat de kleden onder goede werkomstandigheden zijn gemaakt en dat de werknemers een goed loon ontvangen.

Mijn persoonlijke favorieten van Sukhi

In mijn kamer staan 3 kleuren centraal: wit, zwart en rosé goud. Het kleed moet natuurlijk wel passen in mijn interieur en daarom gaat mijn voorkeur uit naar witte kleden. Onderstaand tapijt vind ik heel tof en speels. Op Sukhi staan nog meer varianten van Beni Ouarain. Dit tapijt zou zo in mijn kamer kunnen en maakt mijn kamer meteen een stuk gezelliger en aangekleed. Alleen weet ik niet of ik hiervoor genoeg plaats heb.

Ik verhuis van kot!

Als bovenstaand kleed niet past in mijn kamer, kan ik onderstaand kleed nemen. Dit is net wat kleiner en zou ik onder een leuke stoel zetten. Het ziet er in in elk geval al mooi uit. Ook het zwart wit patroon past perfect bij mijn kamer.

Ik verhuis van kot!

Onderstaand kleed vind ik ook wel iets hebben. Het lijkt van een dikkere stof te zijn gemaakt dan bovenstaand kleed en heeft iets meer structuur. Ik vrees dat dit tapijt wel iets te groot zal zijn voor mijn kot, maar het zou er wel leuk staan!

ik verhuis van kot

In september verhuis ik dus van kot en ik ben alvast veel inspiratie aan het opdoen om mijn kamer zo gezellig en praktisch mogelijk te maken. Heb jij nog enkele tips om een studentenkamer te decoreren?

Liefs, Ellen

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *