Ik ga naar Amsterdam!

In mijn vorige update konden jullie lezen dat ik nog geen plannen had voor de rest van mijn vakantie. Hier is verandering in gekomen! Mijn mama heeft een leuke B&B gevonden in Amsterdam waar we voordelig drie dagen naar toe kunnen gaan. Super leuk natuurlijk aangezien ik nog nooit Amsterdam had bezocht. Deze stad wou ik toch ooit eens bezoeken. Nu is mijn vraag aan jullie welke winkels moet ik zeker bezoeken en welke museum of plaatsen raad jij mij aan? Ik hoor het graag, uiteraard komt er een verslagje over deze drie dagen op mijn blog!
Liefs, Ellen
Volg mij via bloglovin – twitter

15 reacties

  1. Amsterdam is geweldig! Ik kom er heel regelmatig dus ik weet wel wat leuke winkels. Sowieso moet je naar de Kalverstraat gaan, daar heb je eigenlijk alle leuke winkels: River Island, Forever21, Urban Outfitters, Pull & Bear, Monki, etc. En wat ook een hele leuke winkels is is de Brandy Melville die zit op de Leidsestraat 43. Wat ik als laatste een leuke winkel vind is de vintage/tweedehands winkel Episode die zit op de Nieuwe Spiegelstraat 63 en op de Berenstraat 1. Je hebt in Amsterdam namelijk 2 filialen. Heel veel plezier in Amsterdam!

  2. Wat super leuk! Afgelopen jaar zijn we met de klas naar Amsterdam geweest. Het Rijksmuseum, Concertgebouw en Stedelijk museum hadden we toen bezocht. Er zijn zoveel winkels, maar subdued vond ik toen erg leuk! 🙂

  3. Veel plezier in Amsterdam! Ik vind het ook een geweldige stad om te bezoeken. Qua musea vond ik alles rond het Museumplein de moeite. Zeker het Rijksmuseum is fantastisch. Aangezien ik fotografie heel boeiend vind, vond ik het Fotografiemuseum aan de Keizersgracht ook heel mooi!

  4. Leuk! Albert cuypmarkt is leuk. Kalverstraat met de Forever21, Flormar en een rondvaarttocht is ook leuk 🙂 Wandelen over de grachten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *