HP sprocket fotoprinter review

Wat is de HP sprocket fotoprinter? Hoe werkt het en is de kwaliteit goed? In deze blogpost review ik de HP sprocket fotoprinter.

HP sprocket fotoprinter kreeg ik als kerstcadeau van mijn ouders. Je kan hiermee rechtstreeks foto’s printen vanop je smartphone. Dit stond al een tijdje op mijn wishlist en ik ben dan ook blij met dit cadeautje! In deze blogpost deel ik mijn mening over de draagbare en compacte fotoprinter van HP.

HP sprocket fotoprinter

Wat is de HP sprocket fotoprinter?

Tegenwoordig heeft iedereen een fototoestel op zak. Je kan van alles snel en makkelijk mooie foto’s maken. Foto’s printen gebeurt niet vaak meer. Toch hecht ik veel waarde aan fysieke foto’s om deze te herbekijken en herinneringen op te halen.

HP sprocket is een draagbare en compacte fotoprinter die je kan verbinden met je smartphone. In één klik print je een foto vanop je gsm af.

HP sprocket fotoprinter
HP sprocket fotoprinter
HP sprocket fotoprinter

Hoe werkt het?

HP sprocket fotoprinter

Dit is hoe je de HP sprocket fotoprinter ontvangt. In een klein doosje zit de fotoprinter, een oplaadkabel en 10 vellen fotopapier. Voor verdere installatie heb je de app nodig. Op deze app vind je instructies hoe je het kan gebruiken.

HP sprocket fotoprinter

Om het fotopapier in de HP sprocket printer te krijgen, schuif je het deksel eraf. Je legt het fotopapier met de bedrukte achterkant naar onderen.

Op de app kan je verbinding maken met Facebook, Instagram en Google. Ook heb je toegang tot je foto’s die genomen zijn met de smartphone. Op deze manier kan je makkelijk foto’s printen die geplaatst zijn op social media.

Ik post mijn lievelingsfoto’s op Instagram en dit zijn vaak de foto’s die ik ook geprint wil hebben. Je kan op de app de foto’s aanpassen met filters, achtergronden, stickers, tekst,… Zelf ben ik nog erg aan het experimenteren hiermee.

HP sprocket fotoprinter
HP sprocket fotoprinter

Als je de foto klaar hebt, kan je het printen. Hiervoor moet je de bluetooth aanzetten op je gsm en dan kan je de printer verbinden met je smartphone. Dit gaat er snel en in een minuut heb je de foto. Je kan de geprinte foto’s trouwens ook als stickers gebruiken.

HP sprocket fotoprinter
HP sprocket fotoprinter
De foto’s zijn ook stickers!

De kwaliteit van de printer is niet uitstekend. De foto’s krijgen allemaal een bepaalde filter mee en de kwaliteit is niet helemaal hetzelfde als de originele foto. Zelf vind ik dit niet erg, maar hou hier wel even rekening mee.

HP sprocket fotoprinter
HP sprocket fotoprinter

Mijn mening over de HP sprocket printer

Ik hou ervan om mijn foto’s vast te houden en herinneringen op te halen. De foto’s zijn misschien niet van de beste kwaliteit, maar zijn wel leuk en mooi genoeg om omhoog te hangen of ergens te plakken. Het is ook erg makkelijk in gebruik. Ik ben fan!

HP sprocket fotoprinter kan je bestellen bij bol.com en kost €99,00. 50 vellen fotopapier kost €22,00.

Liefs, Ellen

4 reacties

  1. Heel tof dat het meteen ook stickers zijn, alleen jammer dat de kwaliteit niet denderend is. Ik druk eerlijk gezegd al superlang geen foto’s meer af. Wat wij wel heel af en toe doen, is een fotoboekje maken van een reis. Dat is dan toch nog iets tastbaarder dan losse foto’s die ik sowieso verlies. :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *