Follow:
Lifestyle

Hoe ik vlogmas 2016 beleefde

kerstboom zetten

Eind augustus kreeg ik het gekke idee om deel te nemen aan vlogmas. Het was nog volop zomer toen ik al enkele ideetjes bedacht voor video’s. Al snel werd duidelijk dat elke dag vloggen niet haalbaar zou zijn voor mij. Soms doe ik een hele dag niets anders dan films kijken of studeren of zit ik in de les en dat is niet boeiend genoeg om te filmen. Ik besloot daarom om elke dag een video in het thema van kerstmis of de winter te uploaden.

Midden november begon ik met de voorbereidingen. Ik probeerde zoveel mogelijk video’s op voorhand te filmen zodat ik genoeg tijd had om te bewerken en om het niet al te druk te hebben in december. Voordat december nog maar begon, had ik 8 video’s gefilmd, bewerkt en geüpload. Dit zorgde voor een zekere rust. Ik heb in totaal 23 video’s geüpload (eentje minder dan gepland) en daar ben ik best trots op.

Toen december eindelijk aangebroken was, kon ik nog verder filmen en keek ik elke dag uit naar de vele lieve reacties en ook nieuwe abonnees. Zo haalde ik tijdens vlogmas de 1000 abonnees en hiervoor wil ik jullie super hard bedanken!

Vlogmas is mij zeker goed bevallen en wie weet doe ik het volgend jaar nog eens ;)! Hier vind je trouwens alle vlogmas video’s terug!

Wat vond jij van vlogmas?

Liefs, Ellen

Share on
Leave a comment

Dit vind je misschien ook leuk

2 Comments

 • Reply Miss

  Super dat je tijdens volgmas de 1000 abbonees haalde! Dat heb je zeker en vast verdient want je hebt jouw vlogmas zeer leuk en goed gedaan!

  28 december 2016 at 10:53 am
 • Reply Irina

  Echt zo tof dat je dit hebt gedaan! Ik wilde het ook heel graag maar door de drukte rondom mijn studie was het helaas echt niet haalbaar. Hopelijk volgend jaar wel!

  3 januari 2017 at 4:46 pm
 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.